Digidexo.com

Typer komprimering Boots

Typer komprimering Boots


Komprimering brukes til å behandle mange sirkulasjonsproblemer, inkludert ødem, åreknuter og utilstrekkelig sirkulasjon. Det er mange forskjellige komprimerings behandlinger tilgjengelig, inkludert kompresjonsstrømper og støvler. Kanskje den mest kjente type kompresjons støvelen er luften sekvensiell kompresjonsenheten. Disse kan være pakket rundt eller glidd over benet og er festet til en pneumatisk pumpe som periodisk blåses opp og tømmes for luft støvelen.

Cuff-Type Boot

Denne typen komprimering boot ligner ikke en støvel. I stedet er det en mansjett, som er pakket rundt leggen eller foten. Det gir forbigående massasje og virker som en pumpe for å øke blodomløpet i foten og leggen. Denne stilen av støvelen er relativt små og ikke-voluminøse, men kan ikke brukes for å behandle større deler av benet.

Sport Boot

Denne enheten er formet mer som en støvel, og kan omfatte en kuldepakning alternativ for å gi kulde terapi samt komprimering. Dette er vanlig i modeller beregnet på å behandle skader fra sport ulykker. Støvler av denne typen kan inkludere et grep såle for å hjelpe brukeren tur i bagasjerommet, men disse støvlene kan være veldig klumpete. Denne type oppstarts kan behandle hele leggen og foten.

C-Boot

Denne type oppstarts dekker mer av beinet enn mansjetten-stil, men mindre enn sport-stil. Designen er en hylse, består av flere oppblåsbare kamre rundt benet. Denne type inkluderer vanligvis en del for foten som ikke blåse. Denne stilen av støvelen har blitt fremmet som mer brukervennlige enn andre varianter av komprimering boot.

Oppblåsbare Stocking

Denne type kompresjons støvelen ligner en kompresjonsstrømpe mer enn et konvensjonelt kompresjons støvel. Opprinnelig designet for den overvektige og eldre, slips strømpen over beinet og deretter blåst opp via en slange fra en ekstern pumpe. Det kan være et godt valg for lavere etappe hevelse og vein problemer.

Cardio Compression Boot

Cardio-basert komprimerings støvler som Pumpen støvler gi en ekstra fordel - de blåse og deflate i gang med brukerens hjerterytme. De kan være programmert til å komprimere etter hver puls, eller til å komprimere hver andre eller tredje takt. Denne type oppstarts kan også behandle spesifikke områder av beinet, snarere enn hele beinet på en gang.