Digidexo.com

Formålet med Armour Thyroid Hormoner i Carpal Tunnel Treatment

Formålet med Armour Thyroid Hormoner i Carpal Tunnel Treatment


Selv om mange tilfeller av carpal tunnel syndrom er på grunn av arbeidsplassfaktorer, som for eksempel å skrive uten en pause for altfor mange timer, kan det også være et symptom på hypotyreose. Når hypotyreoidisme er årsaken til carpal tunnelsyndrom, bør bruken av panser thyroid hjelpe til å lindre både hypotyreoidisme og carpal tunnelsyndrom.

Hypotyreose

Skjoldbruskkjertelen ligger på forsiden av halsen, like under strupehodet. Hormonet som produseres av kjertelen er viktig i veksten av celler i hele kroppen, og hvor disse celler bruker energi og oksygen. Når skjoldbruskkjertelen ikke produserer nok thyroid hormon, kalt hypotyreose, fører det mange symptomer, inkludert kronisk tretthet, hodepine og muskel forhold som carpal tunnel syndrom. Hvis venstre ubehandlet, kan dette føre til depresjon, hjertesykdom og psykiske og adferdsvansker. Armour thyroid brukes til å behandle hypotyreose.

Carpal Tunnel Syndrome

Carpal tunnel syndrom er en betennelsestilstand i hånd og håndledd som forårsaker smerte og svakhet. Carpal tunnel er en passasje som ligger på bunnen av håndflaten. En nerve kalles median nerve reiser gjennom carpal tunnel. Under carpal tunnel syndrom, carpal tunnel stigninger, trykke ned på nerve. Hvis dette er forårsaket av hypotyroidisme, er det viktig å behandle den underliggende tilstand, ofte med rustning skjoldbruskkjertelen, men det er også viktig å direkte behandle carpal tunnelsyndrom. Dette gjøres vanligvis ved å hvile hendene (noen ganger også sette dem i splinter) og gi steroidinjeksjoner.

Armour Thyroid

Armour thyroid er en behandling for hypotyreose. Det er ikke en behandling for carpal tunnelsyndrom. Hypotyreoidisme er behandlet ved å erstatte den manglende thyroid hormon i legemet. Mange av de erstatning hormoner, slik som liotrix og thyroglobulin, er syntetiske. Armour thyroid er tørket og pulverisert thyroid hormon og er ikke syntetisert. Når rustning skjoldbruskkjertelen brukes til å behandle carpal tunnel syndrom, er det faktisk blir brukt til å behandle underliggende hypotyreose. Behandling med rustning skjoldbruskkjertelen er også kalt skjoldbruskkjertelhormon.

Recovery

Skjoldbruskkjertelhormon brukes til å heve naturlig lave nivåer av thyroid hormon. Det betyr ikke behandle årsaken til de lave hormonnivåer. Av denne grunn, er det mulig at pasienten kan være nødvendig å ta rustning thyroid for resten av sitt liv. Men hvis hypotyreose har også forårsaket carpal tunnel syndrom, skjoldbruskkjertelhormon og behandling for carpal tunnel syndrom bør gjøre dette symptom på hypotyreose gå bort.

Betraktninger

Kontakt legen din så raskt som mulig dersom du opplever noen av symptomene på carpal tunnel syndrom eller hypotyreose. Også fordi rustning skjoldbruskkjertelen ikke faktisk behandler din carpal tunnel syndrom, bør du ikke slutte å ta medisiner etter symptomer på carpal tunnel syndrom har gått.