Digidexo.com

Hvordan få mest mulig ut av Weight Watchers

Hvordan få mest mulig ut av Weight Watchers


Det høres ut som en klisjé: Det fungerer hvis du arbeider med programmet. Noe så grunnleggende blir tapt på velmenende Weight Watchers medlemmer, som følge dietten religiøst ... med unntak av at slip på onsdag som blir til en tørketrommel på lørdag. Vi tror alltid de vekttap guder vil kausjon oss ut, og noen ganger de gjør, men det er ikke hvordan programmet fungerer. Arbeid programmet ved planlegging, finne støtte, være tøff mot deg selv uten å være for tøff og går videre umiddelbart etter en slip-up.

Hvordan få mest mulig ut av Weight Watchers

•  Plan, plan, plan. Gjør dagligvarehandel lister, skrive menyer og holde kjøkkenet lager med mat. Enten du liker å detaljstyre din diett eller spille den av øret, under noen omstendigheter bør du la deg i en situasjon der du kan skade deg selv ved improvisert beslutninger. Å spise ute er et faktum av livet for noen av oss, og det er ingen unnskyldning for ikke å holde seg til Weight Watchers. For optimal vekttap, holde en liste hendig for de sikre valgene du kan ha på din favoritt restauranter.

Nå ut for å få hjelp. Det være seg i møter, på en elektronisk oppslagstavle eller med familie eller venner, det spiller ingen rolle - det er viktig å ha noen å støtte din vekt-tap mål. Det er ikke nødvendig å kringkaste til hele verden at du er på Weight Watchers. Faktisk, for noen mennesker, kan det være skadelig. Det viktige er å ha noen bringe deg tilbake til virkeligheten når du faller av dietten.

Ikke coddle deg selv. En av de beste grunnene til at folk mislykkes på vekttap er fordi de er for lett på seg selv. De sier: "Å, jeg bare hadde en cupcake, det vil være OK." Men ikke fysikken i kroppsvekt ikke ta hensyn til at sjefen din tygget deg ut i dag. Kalorier i, kalorier ut - det er så enkelt når du er på en diett. Så slutt å lage unnskyldninger mens du er på Weight Watchers. Dette er spesielt vanskelig når din beste venn eller bestemor prøver å måke comfort food ned i halsen din. Hold deg sterk!

Ikke slå deg opp. På den andre siden av mynten, mange mennesker mislykkes på en diett fordi de er så hardt på seg selv at de til slutt slutte. Med slike høye standarder for vekt-tap perfeksjon, innser de at de kan aldri måle seg, så hvorfor bry seg? Nøkkelen er å finne en balanse mellom ikke coddling deg selv og ikke slå deg opp. Det tar både fasthet og selvtillit tilgivelse å være på Weight Watchers ... men for mye av enten kan være farlig.

5 live i den nå. Når du slip - og du vil skli - du absolutt må gå videre i det øyeblikket. Ikke vente til mandag eller inntil den store presentasjonen er bak deg å komme tilbake på Weight Watchers. Dette er kanskje den viktigste komponenten i vellykket vektreduksjon. Tilgi deg selv og hoppe tilbake på diett så snart som mulig. Hvis du lar ditt treningsprogram falle av veikant, ikke si "neste uke" eller "neste gang." I stedet, gå en tur at svært øyeblikk!