Digidexo.com

Hvordan du rengjør baby spytte opp på Face

Når du mate babyen for mye baby formel eller melk eller du mate henne for fort, vil babyen din har en tendens til å spytte opp. En annen vanlig årsak til spytter opp oppstår når en ammet babyen puster inn luft etter å trekke bort fra brystet å se på sine omgivelser. Uansett årsak, kan babyen gulping være veldig rotete og stinkende, og det kan bli over barnets ansikt og klær. Rengjøring babyens ansikt riktig vil sikre at alle gulping er fjernet og ansiktet hennes er frisk og ren.

Hvordan du rengjør baby spytte opp på Face

Ta av alle klær som har gulping. Legge babyen ned på et flatt underlag. Pakk ham med et rent håndkle så han ikke får kaldt.

Pat gulping av barnets ansikt forsiktig med en ren, fuktet babyen klut. Pat duken på huden, unngå øynene områder, til hele den gulping har blitt absorbert. Skyll barnet klut og gjenta ved behov.

Fjern eventuell gulping rundt babyens øyne. Sug en bomullsdott med varmt vann og deretter presse vannet ut. Tørk forsiktig rundt barnets øyne og utsiden av ørene.

Påfør en dråpe væske babyen såpe til en fuktet bomullsdott. Tørk forsiktig babyens ansikt med det, unngå områdene rundt øynene.

Sug en frisk babyen klut i varmt vann, ringe den ut og tørk forsiktig såpe av babyens ansikt. Forsiktig klapp ansiktet tørt med en ren, tørr babyen klut.

Hint

  • Bruk aldri bomullspinner for å rengjøre babyens øre. En baby øregangen er svært kort; sette inn en bomullspinne kan forårsake skade på trommehinnen.