Digidexo.com

Hvordan å miste baby fett Fast

Hvordan å miste baby fett Fast


Etter fødsel fleste kvinner er ivrige etter å komme tilbake til sin pre-baby vekt. Men reisen mot å oppnå Shedding av pounds varierer for hver kvinne. En sunn kombinasjon av kosthold og mosjon er nummer én vekttap oppskrift anbefalt av mange kosttilskudd ernæringseksperter verden rundt. Finne den rette kombinasjonen som fungerer for deg kan ta litt prøving og feiling. Det viktigste er å holde fokus på dine vekttap mål og overvåke utviklingen underveis.

Hvordan å miste baby fett Fast

Diet

•  Kjøp en journal og merk den "Food Journal", som du vil bruke for måltid-planlegging. Lag seksjoner for frokost, lunsj, middag og snacks, og begynne å planlegge ut dine måltider for neste dag eller hele uken.

Bruk en kalori-telling guidebok eller nettside for å slå opp hvor mange kalorier ulike matvarer inneholder. Bruk veiledningen for å hjelpe deg å begrense mat som er lav i kalorier, fett og salter, og unngå mat som er høy. Prøv å holde ditt daglige kalori totalt mellom 2000 til 2500 hvis du er sykepleier.

Drikk mye vann mellom og under måltidene. Hvis du blir sulten mellom måltidene, spis rå grønnsaker som har lav eller ingen kalorier. Spis når du er sulten, men bare de mat som er sunn for deg.

Portion måltider og avstå fra å gå tilbake for sekunder. Holde styr på alt du spiser i maten journal og foreta justeringer for å kutte ned på høyt kalori mat.

Trening

Gjør noen form for trening som du fysisk kan, så snart du kan. "Best Health Magazine" antyder å gå med det nyfødte utenfor med en barnevogn, som er en enkel og gratis måte å forbrenne kalorier. Koble opp med andre mødre i nabolaget for å gå kompiser for å motivere hverandre.

kjøpe eller leie trening videoer å gjøre hjemme mens babyen er napping, eller når du har et ledig øyeblikk. At-hjem trening DVDer gir fleksibilitet og muligheten til å pause og gjenoppta tapen som må være.

Bli med et treningsstudio og leie en personlig trener, hvis budsjettet tillater det. Bruk din personlige trener for motivasjon og for å skape et personlig vekttap plan for deg. Delta på gratis klasser på treningsstudio for en sosial måte å komme i form.

Kjøp treningsutstyr, slik at du kan trene hjemme, hvis det er mer praktisk enn å bli med et treningsstudio, og hvis du har tilgjengelige midler. Husk, turgåing og jogging utenfor er gratis kilder for trening.

Spor framgangen din underveis, og ta målinger av kroppen din, eller trinn på skalaen for å se hvordan du blir bedre.

Hint

  • Du kan få fart på vekttap ved å eliminere drikker som tack på kalorier til ditt daglige totalt, som brus, juice og latte.
  • Alltid snakke med legen din før du starter et vekttap diett, og finne ut hva en trygg daglige kaloriinntaket er for deg. Den kalorier du inntaket påvirker volumet av morsmelk du produserer. Hvis du er sykepleier, kan kutte kraftig ned på kalorier påvirke barnet ditt.