Digidexo.com

Hvordan lage en Baby Growth Resultat

Hvordan lage en Baby Growth Resultat


Å vite barnets vekst score er viktig for å hjelpe deg å avgjøre om ditt barns fysiske størrelse er innenfor normalområdet i forhold til barn på samme alder. Med jevne mellomrom kartlegging score vil hjelpe deg å lage en samlet vekst kurve inntrykk og betegne noen områder av bremset fysisk vekst som ville kreve etterforskning av ditt barns barnelege.

Hvordan lage en Baby Growth Resultat

Hvordan lage en Baby Growth Resultat

•  Fjern klær og bleie på babyen. Plasser barnet på en vektskala i sittende stilling. Hvis barnet ikke er i stand til å sitte, veie deg og babyen samtidig. Deretter veie deg å bestemme din kroppsvekt. Trekk den samlede vekten fra din kroppsvekt for å bestemme barnets masse.

Legg barnet ned på et flatt underlag. Mål barnets lengde ved å plassere enden av målebåndet på toppen av barnets hode og strekker seg vertikalt til hælen.

•  Mål omkretsen av babyens hode ved å plassere målebåndet rundt den største delen av hodet, vanligvis like over bryn, og fortsetter rundt baksiden av hodeskallen.

Konverter dine mål i metriske tall. Multipliser barnets vekt i pounds med 0.45359237 å oppnå en vektmåling i kilo. For å konvertere barnets lengde og hodeomkrets fra inches til centimeter, multiplisere med 2,54.

Last ned alderstilpasset Z-score datafiler, med tittelen "vekt-for-alder", "lengde-for-age" og "hodeomkrets-for-alder" fra Centers for Disease Control and Prevention nettside.

Finn kolonne A i regnearket, med tittelen "Sex". Den venstre kolonne i tabellen viser til en verdi av en for gutter og en verdi på 2 for jenter. Finn ditt barns alder til nærmeste halv måned i kolonne B, med tittelen "Agemos." Følg den aktuelle linje over å finne det metriske måle som passer ditt barns høyde eller vekt avhengig av hvilken diagrammet du lastet ned. Flg kolonnen opp til toppen for å finne barnets poengsum. Z-score er oppført horisontalt på toppen av regnearket og varierer i verdi -2 til 2.

Sammenlign poengsummen din til landsgjennomsnittet på "0" Scores nærmest "0" indikerer gjennomsnittlig vekst. Score i pluss (+) Rekkevidde indikere vekst over gjennomsnittet. Score i minus (-) range indikere under gjennomsnittet vekst.

Hint

  • Hvis du bruker et hjem pediatrisk skala for å veie barnet ditt, hindre utilsiktet falle ved å aldri forlate barnet uten tilsyn.