Digidexo.com

Weight Watchers Program Basics

Weight Watchers Program Basics


Weight Watchers er et program som begynte tidlig på 1960-tallet for å hjelpe folk kaste pounds på en sunn måte som fremmer generell velvære. Snarere enn å begrense en persons kosthold til en liste over akseptable matvarer, gir Weight Watchers verktøy og ressurser for å plukke fylle matvarer og oppfordrer kundene til å leve en sunn, aktiv livsstil.

Helhetlig tilnærming

Weight Watchers fokuserer på en helhetlig tilnærming til vekttap. Det handler ikke bare om å se på hva slags mat du spiser, men om å endre livsstil og vaner å støtte din helse. Programmet fokuserer på de "fire stolper av sunn vekttap: spise smartere, bevege seg mer, nyttige vaner, og få støtte." Det credo er i kjernen av sin suksess, fordi det lærer sine kunder hvordan du skal velge sunnere mat og hvordan å passe mosjon i sin rutine, så vel som å tilby online og i person-støtte.

Poeng System

Når du begynner Weight Watchers programmet du vil sette et mål for hvor mange poeng av mat du spiser hver dag. Antallet poeng i en matvare bestemmes av sine kalori, fett og fiber innholdet. Fordi du er på et poengsystem er det ingen forbudte matvarer, men noen elementer kan bruke opp en uforholdsmessig stor del av tildeling for dagen. Deltakerne oppfordres til å holde en logg over hvor mange poeng de har spist hver dag, og hvis det gjelder, balansen igjen.

Oppskrifter

Weight Watchers tilbyr mange oppskrifter for å forberede deg ekte, sunn mat mens lett å holde styr på hvor mange poeng du forbruker. De er tilgjengelig online på weightwatchers.com, samt i Weight Watchers magasin og i en rekke bøker. Hver oppskrift forteller deg hvilke ingredienser som er mest mettende, hvor mange porsjoner det gjør, hvor lang tid det vil ta å forberede seg, og sin poengverdi.

Produkter

Weight Watchers matvarer er tilgjengelig i supermarkeder, med poengverdien beleilig oppført på hver pakke. Så uansett hva du spiser --- det være seg en hovedrett, snacks eller dessert --- lett kan katalogiseres på dine daglige poeng loggen. Weight Watchers har også inngått samarbeid med en rekke nasjonale restaurantkjeder å gi spesielle menyalternativer som er sunt, mettende og listen deres poengverdi på menyen.

Møter

En sentral del av Weight Watchers programmet er dets støtteapparat. Møter er tilgjengelig (for en liten kostnad) på de fleste områder landsomfattende, der klienter er utstyrt med strategier og tips for å hjelpe dem å følge programmet. Enda viktigere, deltakerne er i stand til å tilby oppmuntring til og få støtte fra andre som prøver å takle de samme problemene. I tillegg møter er enda en måte å hjelpe klienter bli ansvarlig overfor sine mål.
For dem som ikke kan delta på møter, er det også en online abonnementsalternativ som gir deg lignende verktøy og ressurser. Inkludert er et program for å hjelpe deg med å spore hvor mange poeng du spiser, samt tilby trening ideer, tusenvis av oppskrifter og artikler.