Digidexo.com

Hvordan Kill Lus og Krabber

Kjønnshår lus, også referert til som "krabber", er små insekter som hjemsøke kjønnshår området av menneskelige verter. Disse små skadedyr kan flytte fra vert til vert ved å klatre fra kjønnshår fra person til person under samleie. Krabber kan også leve i opptil to dager på sengetøy, håndklær og klær der de kan spre seg til en ny vert. Krabber kan forårsake intense, og pinlig, kløe i lysken. Heldigvis drepe krabber er ikke så vanskelig å gjøre.

Bruksanvisning

Se legen din for en nøyaktig diagnose hvis du mistenker at du har kjønnshår lus eller krabber. Det første tegnet på et angrep er vanligvis en intens kløe i lysken. Du kan også legge merke til små insekter kravlende i kjønnshår regionen, eller luseegg, ovale lus egg, knyttet til din kjønnshår.

Påfør medisiner anbefalt av legen din. Dette kan enten være en reseptbelagte medisiner eller en over disk produktet, og er vanligvis en aktuell løsning eller salve.

Vent i syv dager og gjenta trinn to. Noen medisiner bare drepe voksne lus, slik at en ny søknad er nødvendig for å sikre nyklekkede lus er også drept.

Samle alle dine klær, sengetøy og håndklær og vask dem med vaskemiddel i veldig varmt vann. Tørk dette tøyet i en automatisk tørketrommel på sitt heteste innstilling. Vann alene ikke vil drepe lus eller egg, men varmen vilje. Rens noe materiale som ikke kan vaskes. Støvsuge alle gulv og møbler som du har hatt kontakt med. Fjern vakuumposen og kast i en utenfor søppelbøtta.

Kontakt enhver person med hvem du nylig har hatt seksuell kontakt og informere dem om din tilstand. Selv krabber ikke regnes som en seksuelt overførbar sykdom, de er absolutt et angrep som overføres ved seksuell aktivitet.

Tips og advarsler

  • Noen behandlinger for krabber kan være skadelig for ufødte barn. Ta nødvendige forholdsregler hvis du er gravid.