Digidexo.com

Hvordan kjøpe diabetiker sko

Hvordan kjøpe diabetiker sko


Diabetes er en alvorlig tilstand som kan føre fotproblemer i dem som er rammet av sykdommen. Riktig tilpasset fottøy er avgjørende for å motvirke magesår og infeksjon i føttene. Lær hvordan du kjøper rett diabetiker sko for å opprettholde foten helse.

Hvordan kjøpe diabetiker sko

Avtal å være profesjonelt utstyrt for diabetiker sko. En pedorthist er opplært til å måle og passe sko for folk med spesielle foten behov.

Prøv på diabetiker sko for å sikre en riktig passform. Du ønsker å være i stand til å bevege tærne fritt rundt. Hvis du har reseptbelagte orthotics eller innsatser for diabetiker sko, plassere innsatsen til alle skoene du prøver på å sikre riktig passform.

Kjøp diabetiker sko som oppmuntrer skikkelig ventilasjon. Overflødig fuktighet kan havnen bakterier som kan forårsake sår og sår å danne på føttene, en situasjon som er spesielt farlig for de som takle diabetes.

Sjekk konturen av diabetiker sko. Sørg for at det er en minimal kurve i de helbrede og tå deler av skoen som oppfordrer balansert walking og fraråder for mye press på foten.

kjøpe skreddersydde diabetiker sko hvis føttene er plaget med sammensatte problemer som påvirker formen på foten. Leger kan skrive resepter for spesielle sko som inkluderer helbredende sko (tillate spesielle rom hvis du har hatt foten kirurgi) og dybde sko som har ekstra plass i tå-området.

Hint

  • Sjekk for å se om du kvalifiserer for Medicare Terapeutisk Shoe Program. Hvis du er kvalifisert, kan Medicare betale for 80 prosent av kostnadene for diabetiker sko behov.
  • For ekstra beskyttelse mot foten plager, slitasje sokker diabetes med dine diabetiker sko.
  • Mål alltid bredden på føttene samt lengde for å sikre en riktig passform når du kjøper diabetiker sko.