Digidexo.com

Metoder for Juice rensing

Det finnes en rekke ulike rensemetoder som er ment å bidra til å eliminere giftstoffer fra kroppen. En av de populære metoder, siden det ikke krever for mye ubehag, er juicing. Ved å kun ta i rå juice som kommer fra juicing frukt selv, vil kroppen din begynne å skille ut alle de usunne giftstoffer.

Raw Juice

Når du går på en juice rensing diett, er det veldig viktig at du tar i rå juice. Mens du kan kjøpe rå juice på noen helsekostbutikker, og du kan også juice frukt hjemme hvis du har en juicing maskin. Dette sikrer at det ikke er noen tilsetningsstoffer satt i saften av produsenter, slik som ekstra sukker eller konserveringsmidler.

Frukt

Avhengig av juice rensing metoden som du bruker, kan du bli begrenset til en bestemt type frukt. For eksempel er sitrus juicing en populær metode for juice rensing. På den annen side, noen mennesker foretrekker å bare juice sitroner eller lime i stedet for alle sitrusfrukter. Det avhenger av den eksakte programmet du følger, og hva du prøver å oppnå.

Resultater

Juice rensing kan gjøres for en rekke forskjellige grunner. For eksempel kan juice rensing hjelpe deg å miste vekt, fordi det kan duplisere mange av effektene av faste. Juice rensing er også gjort av mange mennesker for åndelige eller religiøse grunner. Og selvfølgelig, hjelper juice rensing kvitte kroppen av skadelige giftstoffer som tungmetaller og konserveringsmidler som kan bygge opp inni deg over tid.

Rensemetoder

Juice rensing er tradisjonelt gjort gjennom å drikke juice. Men det finnes metoder som involverer klyster og andre, mindre komfortable metoder for å få saften inne i deg. Disse variere basert på programmet, skjønt, og hvert program har konkrete mål i tankene.