Digidexo.com

Hvordan bruke Dental Office Bleach

Hvordan bruke Dental Office Bleach


Alle ønsker en attraktiv smil. Som vi alder, kan mange faktorer føre tennene våre til tynn og mørkere. Stoffer som kaffe, rødvin og tobakk flekker våre tenner. Dental-kontoret blekemiddel inneholder hydrogen peroxide, en kraftig oksidasjonsmiddel. Det lysere fargen på tennene etter en rekke applikasjoner. Tennene bleking pleide å være begrenset til tannlegekontor, men over-the-counter bleking kits også gjøre det mulig å få et hvitere smil hjemme.

Bruksanvisning

•  Rengjør tennene. Mat kalkulus samler på og mellom tennene som dagen går. Nøtter, frø og tøff kjøtt er spesielt utsatt for å danne kalkulus. Før du begynner å bruke tannblekemiddel, sørg for at tennene dine er fri fra kalkulus. Påføring blekemiddel til urene tenner kan begrense suksessen til dine tenner-whitening innsats.

Whitening tennene omfatter tre metoder: Tannlegen kan utføre den i tannlege kontoret. Du kan bruke en over-the-counter kit eller tannlege kan dispensere en hjemme-whitening kit. En tannlege-utlevert kit vanligvis har sterkere blekemiddel enn en over-the-counter kit. Styrken av blekemiddel påvirker mengden og lengden av de enkelte hjem behandlinger man trenger.

Molding bleke skuffen: Ved å bruke en tannlege-utlevert kit, vil tannlegen tilpasset passer skuffen for deg. Bleke skuffen er svært lik en munn-vakt. Bare la kjeven faller inn i en naturlig posisjon. Som brettsett, vil det passe til formen din mouth.You vil ha et blekemiddel skuffen for bunn samt topp tenner. Begge er støpt på samme måte.

Tilsett blekemiddel i skuffen slik at det er en kvart full. Det blekemiddel som brukes i tannlegekontor behandlinger har en betydelig høyere konsentrasjon av peroksyd enn over-the-counter tannblekemiddel. Tannlegen benytter en maling-on kofferdam for å beskytte tannkjøttet fra den høye konsentrasjon av blekemiddel. Det er tryggere for en tannlege å bruke en sterkere løsning. Over-the-counter bleking er billigere, men det tar lengre tid å oppnå samme hvithet du ville få fra en tannlege-anvendt kit.

Monter bleke skuffen på tennene. Tannlegen vil forklare hvor lenge du skal holde brettet i munnen for å oppnå optimal bleking. Mange Pakkene er for natten bruk. Fjern skuffen i morgen og rengjør den grundig.

6. Påfør behandling for både topp og bunn tenner. Hele prosessen tar mellom to og fire uker. .

Hint

  • Unngå rødvin etter under bleking. Tennene er mer sannsynlig å farge rett etter en behandling.
  • Ikke overfyll blekemiddel skuffen. Dette vil føre til at blekemiddel for å lekke ut og komme i kontakt med tannkjøttet. Blekemiddel er et potensielt irritasjonsmoment. Det er også giftig så alltid utvise forsiktighet og unngå å svelge så mye som mulig.