Digidexo.com

Hvordan Ikke Bring Hjem Veggdyr Fra Hotel Stays

Hvordan Ikke Bring Hjem Veggdyr Fra Hotel Stays


"God natt. Sov godt og ikke la bedbugs bite!" Dette gamle ordtaket fra lenge siden er hensiktsmessig i dag. Hoteller og moteller over hele USA er befengt med veggdyr, små insekter som drikker blod av uforsiktige gjester. New York City er spesielt overkjørt av den bitende insekter som lever i sengetøy, stoppede møbler og tepper. Veggdyr er i vane å haiket en tur på personer eller klesplagg og flytte fra sted til sted. Å unngå å bringe veggedyr med deg hjem etter et opphold på hotell, følge noen forholdsregler.

Bruksanvisning

•  Kontroller Veggedyr registret for å se om hotellet hvor du planlegger å bo har bedbugs. Registret er et gratis, offentlig database med bruker-sendt Veggedyr rapporter fra hele Nord-Amerika (se Ressurser for en link). Selv posh luksushoteller kan ha veggdyr. Hvis mottakeren er oppført i registeret, velg et annet hotell som er fri for de blodsugende insekter. Dette er din beste beskyttelse mot å plukke opp veggdyr på et hotell og ta dem med deg hjem. Men hvis du ikke klarer å ta forholdsregler for å finne en Veggedyr-fri etablering, det er andre måter å beskytte deg selv.

La bagasjen i bilen. Etter å ha fått nøklene, nøye søke i rommet ved hjelp av en lommelykt. Trekk tilbake arkene for å se om noen bugs er gjemmer seg i sømmene av madrassen. Se etter fecal flekker på arkene forårsaket av veggedyr. Søk etter egg tilfeller, blodflekker og materiale som veggdyr skur. Undersøk seng ramme og eventuelle bilder på veggen bak sengen. Ta en god titt på stoppede møbler og teppe i nærheten av sengen.

Gå på en gang til resepsjonen på hotellet til å klage hvis du finner bedbugs i rommet ditt. Insistere på å få et annet rom, en som ikke er tilstøtende, over eller under infested rom. Veggedyr kan krype om vents og små sprekker og spre seg raskt fra ett rom til et annet. Selv om du finner et rom hvor veggdyr ikke er synlige, er du fortsatt ikke nødvendigvis trygt fra dem, og det er alltid en mulighet for at de er faktisk der.

Sett kofferten din på en bagasjehylle, helst en metall en. Veggedyr kan leve i sprekker i tre. Du kan også sette hver etappe av bagasjehylle i et glass med vann slik veggdyr ikke kan reise opp bena til kofferten din. Veggedyr kan ikke fly. Se hvor du putter klærne. Ikke legg dem på møbler, seng eller teppe. Hold dem så mye som mulig i plastposer eller i din zippet opp kofferten.

Vask klærne i varmt vann når du kommer hjem. Vann som er 115 grader Fahrenheit dreper veggdyr i ca syv minutter. Hvis du er bekymret for at veggdyr er lurking i bagasjen, spray det med malathion.

Tips og advarsler

  • Hvis du får en infisert av veggedyr i huset ditt, ta kontakt med en profesjonell exterminator. som er bedre i stand til å håndtere problemet enn du er.
  • Ikke bruk kjemiske carbamat å bli kvitt bedbugs. Det er veldig farlig, spesielt for barn.