Digidexo.com

Hvordan redusere natrium fra Hermetiske grønnsaker

Hvordan redusere natrium fra Hermetiske grønnsaker


Den gjennomsnittlige amerikaner bruker høye nivåer av natrium, langt over CDCs kostholdsanbefaling på 1500 mg per dag. Høyt inntak av natrium kan føre til høyt blodtrykk og andre helseproblemer, for eksempel hjertesykdom eller slag. Noen matvarer som er tenkt på som sunt kan være lav i kalorier, men høy i natrium, som frosne forretter, supper og andre hermetikk. Grønnsaker kan virke som et sunt alternativ, men noen hermetisert varianter inneholder svært store mengder salt som kan føre til at du overstiger anbefalingene.

Hvordan redusere natrium fra Hermetiske grønnsaker

•  Kjøp en boks av grønnsaker fra matbutikk eller bare velge en fra din pantry.

Tøm innholdet i kannen til en sil, og skyll grønnsakene under kaldt rennende vann. Dette vil vaske bort ekstra salt som var i væsken, og på overflaten av grønnsakene.

•  La vannet renne ut av grønnsakene. Du har redusert natrium innholdet i hermetiske grønnsaker. Ifølge Harvard School of Health, kan skylle hermetiske bønner redusere natriuminnholdet med så mye som 40 prosent.

Hint

  • Noen merker av hermetisert grønnsaker tilbyr nå redusert natrium versjoner som kan kjøpes på de fleste dagligvarebutikker.
  • Skylling vil redusere mengden av salt, ikke fjerne alt saltet. Hvis du er på en salt-fri diett, må du ikke bruke denne metoden.