Digidexo.com

Forskjellen mellom nr 1 Castor Oil & Castor OilMange er kjent med lakserolje som et fast innslag i hjemmet medisinskapet, men dette legemidlet-grade rette, mer spesifikt omtalt som blek presset lakserolje eller AA standard lakserolje, er bare en variant av denne nyttig plante-avledet substans. En annen, kalt No. 1 lakserolje, har en rekke industrielle applikasjoner.

Hva er Castor Oil?

Enten det er blek presset lakserolje (hva de fleste av oss kaller bare lakserolje) eller Nei en lakserolje, all lakserolje til slutt kommer fra castor bønne plante, Ricinus communis. Dette anlegget er opprinnelig fra Afrika, og det dyrkes rundt om i verden som en dekorativ hageplante, men India er nå den største produsenten av kommersielt dyrket castor bønne planter, som høstes for frøene som alle lakserolje er produsert.

Hvordan er blek Pressed Castor Oil og No. 1 Castor olje som produseres? `

Mye som i produksjon av olivenolje, er oljen fra trinse bønner først hentet gjennom høytrykks klemme. Oljen fra denne første, fysisk utvinning av bønnene kalles blek trykket lakserolje, og er egnet til konsum i medisiner. Den gjenværende vegetabilsk materiale etter blek presset olje er fjernet blir deretter utsatt for kjemiske løsningsmidler som trekker ut så mye som mulig av den gjenværende olje. Produktet av denne kjemiske ekstraksjon blir blandet med noe av den opprinnelig presset olje for å danne No. 1 ricinusolje, som er beregnet for industriell bruk i stedet for humant konsum.

Bruk av Pale Presset Castor Oil

Langt, blek trykket lakserolje mest kjente bruken er som en over-the-counter avføringsmiddel tatt for å øke tarm regularitet. Italienske diktatoren Benito Mussolinis torturister utnyttet denne egenskapen av lakserolje, til tvangsforing store mengder til fanger og motstandere for indusere ydmykende utbrudd av diaré. Pale presset lakserolje er også brukt som en nøytral løsemiddel for å levere alkaloid medisiner; et eksempel på dette er den kjemiske atropin, som oppløses i blek trykket lakserolje for å gjøre øyedråper som brukes under oftalmisk kirurgi.

Bruk av No. 1 Castor Oil

Det er mange bruksområder for industriell-grade No. 1 lakserolje. Det noen ganger fungerer som et smøremiddel for maskiner, er en del av den miksen som går inn i den væsken som gjør at bil bremsene til å stoppe bilen, og kan være en viktig ingrediens i oljemaling og noen typer plast. I tillegg er No. 1 ricinusolje ofte brukt som en forløper kjemisk for å produsere andre stoffer som er nyttige for produsenter og kjemiingeniører.