Digidexo.com

Hvordan behandle Tennis Elbow hjemme

Hvordan behandle Tennis Elbow hjemme


Lateral epikondylitt, populært kalles tennisalbue, oppstår når muskler og sener på utsiden av albuen utsettes for repetitive stress eller overdrive. Ifølge National Institute of Healths Medline Plus, når musklene blir brukt om og om igjen, små rifter utvikle i senen. Den smertefulle tilstanden er ikke bare henvist til racket sport spillere, som rørleggere, malere, kokker og slaktere kan bli plaget med repeterende vridning av håndleddet. Det er noen smertestillende øvelser du kan utføre hjemme for å behandle tennisalbue, hvis du ikke klarer å se en lege.

Bruksanvisning

•  Stopp å delta i aktiviteten som forårsaker tennisalbue i flere uker, for å gi armen skikkelig hvile. Is albuen to eller tre ganger hver dag, og ta en anti-inflammatorisk medisin, slik som aspirin, ibuprofen eller naproxen. Les stoffet Manufacturera € ™ s etiketten for å bestemme doseringen.

Bruk en spenne sentrert over baksiden av underarmen, for å redusere smerte og hvile muskler og sener.

Sett en strikk rundt alle fem fingertuppene på armen med tennisalbue. Spre fingrene 25 ganger, og gjenta øvelsen tre ganger. Hvis du trenger mer motstand, legge til en ekstra gummistrikk, eller bruk en tykkere.

Hold en gummiball eller tennisball i hånden. Klem på ballen 25 ganger, og gjenta øvelsen tre ganger. Hvis du har mer smerte ved hjelp av en ball, kan du bruke en svamp eller del av skum i stedet.

Masser sår område av albuen med en isbit i fem minutter, etter trening.