Digidexo.com

Hvordan legge til Bran til en hunds diett

Hvordan legge til Bran til en hunds diett


Hvis hunden din har problemer med fordøyelsen, kan svaret være innføringen av kli i sin diett. Bran er et naturlig stoff, det består av skall av hvete kjerner normalt siktet av mel. Kli er høy i fiber, er kjent for å holde fordøyelsen syklus bevegelse og er smakfull. Det kan innføres i dyreforet på en slik måte som for å maskere smaken.

Hvordan legge til Bran til en hunds diett

Kjøp normal kli frokostblanding fra din lokale matbutikk. Hvilket som helst merke eller type vil gjøre, selv om renere form av kli jo bedre. En generisk merke av kli flak eller drue nøtter vil være like effektiv som et navn merkevare.

Fukt kli frokostblanding i en bolle med varmt vann. Gjør dette før hver fôring.

•  Bland kli med hunden din våt eller tørr mat. Ditt dyr bør ikke merke forskjellen i smak, spesielt hvis kli er blandet med hermetikk, våt mat.

Hint

  • Balansere kjæledyret del størrelser som du legger kli i kosten. Selv om høy i fiber, er kli fortsatt næringsrik og inneholder kalorier. Kutte ned på tørr eller våt mat når du introdusere kli korn i hundens kosthold.
  • Kli fungerer som et avføringsmiddel, spesielt når de blandes med vann. Ikke bruk for mye kjæledyret med kli, og introdusere det sakte inn kjæledyret kosthold. En plutselig innføring i kli kan føre til oppblåsthet, mild gass og diaré.