Digidexo.com

Alkohol og diabetiker dietter

Personer med diabetes må vanligvis følge kosten retningslinjer utviklet for å hjelpe opprettholde sunne mengder glukose (sukker) i sine bloodstreams. Unnlatelse av å opprettholde blodsukker kan føre til alvorlige sykdoms komplikasjoner eller død. Når diabetikere drikker alkohol, legger de en annen kilde til potensielt dødelige komplikasjoner fra utilstrekkelig blodsukkerkontroll. Men for personer med veldrevne blodsukkernivå, begrenset alkoholinntak kan tillates som en del av en passende diabetiker diett.

Forstå Alkohol er Impact

Ifølge American Diabetes Association, hvis du tar medisiner for diabetes, bør du øve ekstrem forsiktighet når du arbeider med alkohol. Medisiner som insulin få sin effekt ved å senke kroppens blodsukker. Alkoholforbruk også reduserer blodsukkeret, og i kombinasjon med medisiner kan det drive blodsukkeret farlig lavt, fører til en tilstand som kalles hypoglykemi. Hjernen trenger glukose for riktig funksjon, og hvis hypoglykemi ikke blir anerkjent og behandlet, kan du oppleve symptomer som tap av bevissthet og anfall. I ekstreme forhold, kan hypoglykemi også føre til døden. For å gjøre vondt verre, kan de tidlige symptomer på hypoglykemi tett etterligne alkohol beruselse (fyll).

Vurdere din helse før du drikker

Før du kan trygt vurdere alkoholbruk, må blodsukkeret være fast under kontroll. Ikke stole på din egen dømmekraft til å avgjøre om du oppfyller minstekravene i dette området. Snakk med legen din og be om en ærlig vurdering av din helse. Hvis du er en kandidat for alkoholbruk, vil legen din vanligvis instruere deg om alkoholens effekter på helsen, samt hvordan å gjenkjenne tegn på at helsen blir dårligere.

Alkoholbruk Retningslinjer

Før du tar en drink, må du sjekke blodsukkeret til å sørge for at det er innenfor et akseptabelt område. Hvis det er, sørg for å spise noe enten før drikking eller mens du drikker. Gjør du det vil bidra til å sikre deg mot alkoholens glukosesenkende effekter. Hvis du er mann, bør du ikke ha mer enn to drinker per dag. Hvis du er kvinne, bør du ikke ha mer enn én drink om dagen. Hvis du er 65 år eller eldre, bør du begrense inntaket til én drink om du er mann eller kvinne. Hvis du har tenkt å drikke mer enn en eller to ganger i uken, eller hvis du ender opp med å gjøre det på et senere tidspunkt, la legen få vite. Etter å ha drukket, bør du re-sjekke blodsukkeret før du går til sengs. Konsultere legen din for å lære de tilsvarende mengder væske som utgjør en enkelt drink av øl, sprit eller vin.

Telle Alkohol Som Food Exchange

Alkohol har ingen ernæringsmessige fordeler, men det teller hvis du spore din diett hjelp av en food utvekslingssystem. Hvis du bruker et slikt system, telle en eneste drink av alkohol som to fete børser. Hvis du drikker øl, vil du også må legge til en stivelse utveksling.

Ekstra kosttilskudd betraktninger

Hvis du spiser en alkoholholdig drikk som er høy i karbohydrater, kan du faktisk øke blodsukkeret. Avhengig av dine valg, kan maten du spiser i løpet av alkoholbruk også øke glukose. Konsultere legen din for å lære hvordan du kan unngå disse potensielt farlige muligheter.