Digidexo.com

Homøopatisk Healing for en Cracked Heel

Sprukne hæler er ubehagelig og skjemmende. Heldigvis lar homeopatisk healing du behandle sprukne hæler uten å bekymre resepter. Med tålmodighet og en disiplinert behandlingsregime, kan du merke en dramatisk forskjell i så lite som to uker.

Fukte hælene

En vanlig årsak til sprukne hæler er tørr hud. Ifølge Epodiatry.com, noen mennesker har tørrere hud enn andre, noe som gjør dem mer utsatt for sprukne hæler. Det er flere homeopatiske behandlinger for tørr hud, og mange er effektive for sprukne hæler. Dekker hælene med olivenolje før sengetid og sove i sokker er spesielt effektiv, ifølge Home-remedies-for-you.com. Du kan også bruke forkorting eller vaselin. Varmt vann soaks er også anbefalt. Lag en hjemmelaget fuktighetskrem ved å blande 1 ts. vaselin med saften av en sitron. Påfør før du går til sengs om kvelden. En fuktighetsregime krever konsistens og repetisjon, men med flid du er nødt til å se resultater i løpet av få uker.

Valg av fottøy

Epodiatry.com tilbyr en nyttig analogi for å forstå hva som kan være årsaken til sprukne hæler: ". Vurdere en tomat på benken ... når du trykker på den ovenfra, den ønsker å ekspandere ut sidelengs ... til slutt huden sprekker" Med andre ord, hvis du er på føttene mye og ikke slitasje støttende fottøy, problemet vil bare bli forverret. Hvis du går eller står for en utvidet mengde tid, slitasje støttende sko med ryggen.

Hygiene

Selv sprukne hæler er ikke nødvendigvis forårsaket av dårlig hygiene, er det absolutt ikke vil skade å vie spesiell oppmerksomhet til fotpleie hvis du har sprukket hæler. Ifølge Healthmad.com online artikkelen "bli kvitt sprukne hæler for Good", sprukne hæler sette deg i større fare for sopputvikling. Vask føttene daglig. The American Orthopaedic Foot and Ankle Society anbefaler å få en grunnleggende pedikyr hver åttende uke.

Korrigering av vitaminmangel

Som nevnt på Home-remedies-for-you.com kan sprukne hæler bli forverret av vitaminmangel, spesielt sink og omega-3 fettsyrer. Vitamin E, kalsium og jern er også viktige vitaminer og mineraler for de med sprukne hæler.

Advarsel

Ikke bruk saks eller andre objekter for å kutte av tørr hud, spesielt hvis du har store sprekker eller "sprekker" i hælene. Dette kan føre til infeksjon og forverre tilstanden.