Digidexo.com

Riktig metode for tilbe av Chanca Piedra

Chanca Piedra er en urt som finnes i regnskogene. Det er også kjent som "stein bryter" på grunn av den mulige effekten som den har på nyrestein og gallesten. Husk at Food and Drug Administration ikke regulerer urter, og noe informasjon om å bli kvitt nyrestein eller gallestein bør diskuteres med legen din. Chanca piedra bør ikke tas under graviditet, og kan påvirke blodtrykket medisiner.

Te

En av de vanligste måtene å forberede Chanca Piedra er å brygge det som te. Kjøpe det i pulverisert form. Kok tre kopper vann, deretter legge en ss av Chanca piedra pulver. La det småkoke i 15 minutter, og sil før drikking. Chanca piedra te kan forbrukes varm eller kald. For maksimal nytte for å bryte opp dagens steiner, drikker tre kopper hver dag. Hvis du drikker det for å unngå fremtidige problemer, konsumere en kopp tre ganger i uken.

Pulver

Det finnes andre måter å bruke Chanca piedra makt. Kjøpe tomme caplets, som du kan finne i mange helsekostbutikker eller på nettet. Fyll caplets med Chanca piedra, og ta tre ganger daglig med et fullt glass vann. Hvis du tar Chanca piedra for nyrestein, må du drikke mye vann uansett; dette er en god måte å legge mer vann til kosthold. Chanca piedra pulver kan også bli stenket på mat eller blandet inn i sauser. Bruk den med måte i starten for å se hvordan kroppen din tåler det.

Væske

Chanca Piedra er også tilgjengelig som en flytende ekstrakt. Legg til din drikker eller sted i maten. Sjekk ditt produkt for konsentrasjonen og ta opp til 12 milliliter daglig.

Andre fordeler

Chanca Piedra har mer rapportert fordeler i tillegg til effekt på nyrestein og gallestein. Det er rapportert å hjelpe folk med acne, bronkitt, hoste, forkjølelse, influensa symptomer, fordøyelsesproblemer, leversykdom, kvalme, svimmelhet og en score på andre problemer. Igjen er disse påstandene ikke er regulert av Food and Drug Administration, og forsiktighet bør tas når du prøver en ny løsning. Når du er i tvil, snakk med en lege.

Bivirkninger og advarsler

Noen mennesker har rapportert kvalme eller kramper når du tar Chanca piedra. Disse er vanligvis milde, og minske når du tar en mindre dose. Chanca piedra bør ikke tas av gravide kvinner eller ammende mødre uten legens godkjennelse. Diabetikere trenger også å snakke med sine leger, som det er noen spørsmål om Chanca piedra og dens effekt på insulin. Det kan også redusere effektiviteten av blodtrykket medisiner. Hvis du tar medisiner av noe slag, snakk med lege eller apotek om mulige interaksjoner.