Digidexo.com

Den beste dietten piller på Filippinene

Filippinere, både menn og kvinner, elsker å feste, men med festing kan det være hyppig overspising. Fordi de fleste filippinske retter ikke ofte inkluderer sunne valg, etter en stund må du kanskje innse at du får fett. På Filippinene er det flere populære merkene av slankepiller, godkjent av kjendiser, som du kanskje ønsker å vurdere. Imidlertid er det første steget for å se legen din før du tar fatt på en diett.

Diet piller på Filippinene

Slenda er ikke bare en diett pille, men kommer også med en øvelse rutine. Den dansende diva Valerie Concepcion fremmer Slenda, og er veldig motiverende. Slenda består av tre kapsler skal tas på forskjellige tider av dagen kalt Supergreens, Fat Burner og Carbo Block. Resveratrol, den viktigste ingrediensen i Slenda, bidrar fett omdannes til energi, angivelig fremskynde tap av vekt.

Fitrum er en av de beste bestselgende slankepiller. På Filippinene er det et før og etter reklame som viser en lubben skuespiller som gjennomgår oppsiktsvekkende vekttap og innrømmer at hun hadde tatt Fitrum. Fitrum fungerer, ifølge mange brukere, fordi det øker forbrenningen og gjør at du føler behov for å være mer aktiv; det gjør også at du svetter mer.

Xenical er et annet svært populært merke i Filippinene, kanskje på grunn av en Filipina skuespiller som brukte den og var i stand til å holde vekten av. De fleste filippinske retter er ganske fet. Xenical virker direkte på fordøyelsessystemet og blokkerer enzymer som kalles lipaser fra å bryte ned fett. De ufordøyd fett som ikke absorberes i kroppen er eliminert fra kroppen. I motsetning til noen over-the-counter slankepiller, er Xenical en reseptbelagte medisiner du tatt når du spiser noe mat som har fett.

Før du gjennomgå en diett plan og bruke slankepiller, bør du oppsøke lege. På Filippinene som i USA, er kjendiser bedt om å gi sin tilslutning slankepiller og mens de gjør det virke veldig enkelt, de er konstant overvåket og har en støttegruppe som holder et øye med utviklingen deres. Ingenting kan ta plassen til trening og sunn mat fordi den lærer deg hvordan å lese kroppen din og hva som gjør at du føler deg bedre.