Digidexo.com

Hvordan bli kvitt kalkavleiringer Under Eye

Kalkavleiringer (også referert til som calcinosis) er fast små hvite prikker som dukker opp i områder nær ryggmargen. Det vanligste stedet å være på skulderbladene og felles av stortåen. Det er faktisk uvanlig å ha kalkavleiringer under øynene hvis øynene dine er nedsunket i, og dette fører til mange misdiagnoses. Du bør besøke en medisinsk faglig før du prøver noen hjemme rettsmidler for å utelukke andre alvorlige helseproblemer.

Bruksanvisning

Behandling

Vent den ut. Ofte vil kalkavleiringer forsvinne på egenhånd. Men hvis det plager deg, eller som påvirker synet ditt, bør du oppsøke legen din for alternativer.

Påfør emollients kontinuerlig i løpet av dagen for å myke opp huden. Dette vil bekjempe kalsium innskudd tendens til å stivne og seig lik hard hud. Hair-n-skin-care.com anbefaler å bruke olivenolje. Du bør først vaske ansiktet med varmt vann og deretter forsiktig massere området rundt kalsium innskudd med oljen.

Be om en resept. Hvis det etter en måned for å bruke oljebehandlingen kalsium innskudd har ikke endret seg, kan det hende du må bruke medisiner. Ifølge Helse Scout, "Oral lavdose antikoagulerende terapi har vært effektiv og til i å forebygge og reversere subkutan calcinosis." Legen din vil vite hvilket medikament som virker best for din situasjon.

•  Vurder kirurgisk eksisjon. En lege kan fjerne en kalsium innskudd i en vanlig kontor besøk. Ikke prøv å fjerne det hjemme. Hvis nålen ikke er skikkelig sterilisert, kan du forårsake en infeksjon. Legg merke til at kalkavleiringer kan returnere etter operasjonen, og faktisk kan det øke dem.

Forebygging

Bestem din kalsium og fosfor ratio og justere kostholdet deretter. Hvis du har for mye kalsium eller fosfat i blodet, kan det utkrystallisere, samle, og form dem til kalkavleiringer. For å senke kalsiumnivåene, prøve å ta antacids som aluminium karbonat. Det finnes også reseptbelagte medisiner (kalsiumblokkere) som reduserer kalsium. Som med alle medisiner, men det er viktig å holde seg under en lege omsorg og være forsiktig med noen bivirkninger.

Overvåk vitamin D forbruket. Vitamin D gjør at tarmen til å absorbere mer kalsium. Hvis du har for stor inntak av kalsium og vitamin D, vil du øke sannsynligheten for kalkavleiringer.

•  Unngå å bruke tung øyenskygge, spesielt oljebasert, sammen med oljebasert eye makeup remover. Bruk kun en mild ansiktsrens rundt øynene. Huden er meget tynn og følsom rundt øyet og må behandles forsiktig.