Digidexo.com

Raskeste måten å miste vekt og flat magen

Permanent vekttap kan være en lang og krevende prosess, spesielt hvis du har mye vekt å tape. Å vite noen triks for raskt vekttap kan hjelpe deg med å bli motivert fordi du ser resultater raskere. Mens du må være streng i matvaner og holde seg til en øvelse rutine, vil du kunne gå ned i vekt og få en flat mage.

High Intensity Interval Training (HIIT)

Høy intensitet intervalltrening, eller HIIT, kan være den raskeste måten å gå ned i vekt og flat mage. Når du gjør HIIT, må kroppen forbrenne enda mer kalorier for å komme seg fra treningen som du gav den. Dette betyr at kroppen din fortsetter å brenne ekstra kalorier lenge etter at du er ferdig med å trene.

For å gjøre HIIT, starter med en fem minutters oppvarming. Deretter øke intensiteten for ca 20 til 30 sekunder, etterfulgt av en to minutters pause. På en intensitet skala fra 1 til 10, hvor 1 er helt inaktiv og 10 arbeider så hardt at du er i ferd med å kollapse, bør du arbeide på en 8 eller 9 under den intense fase. Alternative intense og utvinning perioder 6 til 8 ganger. Du bør gjøre denne rutinen bare tre ganger i uken for å se resultater. På grunn av intensiteten av treningsøktene, bør du ikke gjøre det mer enn tre ganger per uke.

Eating Clean

Ditt kosthold spiller også en viktig rolle i å miste vekt og få six pack abs. Hvis du spiser junk mat, er det vanskelig å få flat mage, selv om du holder deg innenfor en lav kalori rekkevidde. Hvis du ønsker å fremskynde vekttap, bør du spise ren - følge en diett som eliminerer raffinerte karbohydrater og fokus på hele korn, frukt, grønnsaker og magre proteiner.

Når du følger denne type diett, hvor du spiser sunn mat nesten utelukkende, vil du ikke å telle kalorier. Du vil føle deg mett og du vil ha ekstra energi. Enda viktigere, vil du gå ned i vekt.

Abdominal øvelser

Når du blir kvitt fettet rundt midten, må du definere magemusklene gjennom øvelser som er rettet mot abs. Pilates er en spesielt god trening fordi den er rettet mot kjernen, og du kan gjøre det i bare noen få minutter om dagen. Du kan også gjøre de mer tradisjonelle knase øvelser - bare sørg for å gjøre oppgaver som fokuserer på de øvre og nedre magemuskler samt obliques.

Du bør ikke gjøre mageøvelser hver dag. Magemusklene trenger tid til å reparere seg selv, for å gjøre dem sterkere. På grunn av dette, bør du gjøre øvelsene annenhver dag eller tre ganger i uken.