Digidexo.com

Summer Vekttap Camps for tenåringer

Summer Vekttap Camps for tenåringer


Ifølge University of Michigan Health System, er mer enn 15 prosent av amerikanske tenåringer og unge regnes som overvektige. På grunn av dette fortsatte kampen med tenåringer og deres organer, har vekttap leirer blitt et populært sted for foreldre å sende sine sønner og døtre i løpet av sommeren.

Hvem bør gå?

Vekttap leir kan bli vurdert for enhver tenåring hvis vekt i forhold til høyden sin setter dem inn i kategorien overvektig eller fete. Tenåringer er overvektige hvis vekten er mer enn 20 prosent høyere enn gjennomsnittsvekten for høyden sin. Tenåringer regnes som overvektige hvis de har en kroppsmasseindeks på 30 eller høyere. Vekttap leir er spesielt bra for tenåringer som er inaktive og bruker for mye tid på å se på TV, spille spill eller surfe på Internett.

Fysisk aktivitet og sunne valg

På vekttap leiren, vil tenåringer være på en streng tidsplan som innebærer mye fysisk aktivitet. Vekttap leirer prøve å lære tenåringer som trener kan være morsomt. Tenåringer er ikke tvunget til å være fastspent til en tredemølle hele dagen, men i stedet blir undervist morsomme måter å brenne kalorier som basketball, softball, løping, fotball og svømming.

Vekttap leirer også lære tenåringer viktigheten av sunt måltid og snack alternativer. Vekttap leirer tillater ikke camperne å bringe noen form for godteri. I stedet er de tenåringer utstyrt med sunnere alternativer som epler, selleri og mandler. Mange leirer også lære barna hvordan de skal nyte mat de liker, for eksempel pizza, i moderering.

Camp Struktur

De fleste vekttap leirer bryte bobiler ned i grupper basert på alder og kjønn. Det er noen leirer der ute som er enkelt sex bare, men den gjennomsnittlige leiren er co-ed. På coed leirene, de sammenbrudd boformer slik at camperne dele køyer med andre bobiler av deres alder og kjønn. Dette gjør at foreldre og tenåringer likt å føle seg komfortabel med overnattingssted.

En vanlig måte for leirer å splitte opp bobiler er ved hjelp av følgende kriterier: pre-teen gutter i alderen 8-12, pre-teen jenter i alderen 8-12, tenåringsgutter i alderen 13-18, tenåringsjenter i alderen 13-18 og unge voksne aldre 19-25.

Varighet

De fleste vekttap leirer er natten leirene og ikke dagen leirer. Mange leirene tilbyr full sommer programmer fra slutten av juni til slutten av august. Det er også kortere økter tilgjengelig på de fleste leirene inkludert tre-ukers og seks-ukers sesjoner.

Endre Long-Term Behaviors

Trolig den mest vitale delen av vekttap leir er for tenåringer å lære vaner og ferdigheter til å lede en sunnere livsstil når de er tilbake hjemme. Hovedmålet med vekttap leiren er ikke bare å gå ned i vekt, men å lære å holde den av. Tenåringer vil lære aktiviteter og diett tips som de kan bruke i hverdagen.

Vekttap leirer kan være begynnelsen på en vakker, sunn fremtid for mange tenåringer. Det er viktig å huske at ingen barn ønsker å føle at de blir sendt til vekttap leiren som en straff. Foreldre bør sette seg ned med sin sønn eller datter og diskutere fordelene med leiren og gjøre informert beslutning sammen.