Digidexo.com

Hvordan miste så mange pounds som mulig i to dager

Uansett hva din grunn for å ville kaste pounds, må du oppdage noen hemmeligheter for å miste så mange pounds som mulig i 2 dager, naturligvis. Ja, vil du gjøre det naturlig - uten de farlige slankepiller og operasjoner. Er du klar til å kaste disse uønskede pounds i dag?

Hvordan miste så mange pounds som mulig i to dager

•  Gå til din lokale dollar butikken og kjøpe en liten dagbok og penn. Også investere i en skala, hvis du ikke har en.

•  Vei deg. Skriv ned ditt startvekt og datoen på den første siden i dagboken din.

Bestem hvor mange kalorier kroppen din trenger per dag og skrive dette på den første siden av journal i tillegg. Du kan bruke en online kalori kalkulator for å finne ut av dette.

på lager i kjøleskapet med sunn mat. Fokusere på å spise mer frukt og grønnsaker for snacks. Foods høy i fiber og protein vil bidra til å brenne fett.

Sett til side omtrent to til tre timer hver dag for trening. Begynn din planlagte treningstiden med ca 5 til 10 minutter med oppvarmingsøvelser. Det er viktig at du forbereder kroppen din og musklene før du utfører øvelser som er mer anstrengende. Ifølge Rachelle Marie, forfatter av "Hot Stuff ... Fat Loss Varm opp før trening," varmet opp først bidrar til å hindre skader og vil gjøre selve treningen mer effektiv.
Noen oppvarmingsøvelser for å vurdere omfatter hopping knekt, yoga og tå innslag mens du sitter på gulvet eller i stående stilling. Et raskt søk på internett vil avdekke flere andre oppvarmingsøvelser du kan gjøre (søke etter oppvarmingsøvelser).

hvile i ca 5 minutter og deretter gå videre til de mer fysiske øvelser. Siden målet ditt er å miste så mange pounds som mulig i 2 dager naturlig, fokus på kalori-brenning øvelser. Noen stor kalori-brenning øvelser inkluderer svømming, aerobic, turgåing, jogging, løping, hoppe tau, jogge / løpe opp og ned trapper og kickboksing.

Før du går til sengs, grip din journal og registrere det totale antall kalorier du spiste i løpet av dagen.

Om morgenen den tredje dagen, veie i å se hvor mye vekt du har tapt.
Lykke på reisen til å miste så mange pounds som mulig i 2 dager, naturligvis! Hvis du fortsetter å følge planen etter 2 dager, bør du være i stand til å miste enda mer vekt.

Hint

  • Nøkkelen til å miste vekt er å forbrenne mer kalorier enn du spiser hver dag. For eksempel, hvis ditt daglige kaloriinntak er 2000, så må du forbrenne mer enn 2000 kalorier gjennom trening.
  • Konsultere legen din før du planlegger og begynner på den daglige treningen rutine. Basert på helsen din, legen din kan ha begrensninger.