Digidexo.com

Hvordan brenne fett i stedet for karbohydrater

Det er ikke et spørsmål om kroppen brenner enten fett eller karbohydrater, fordi begge er brent samtidig hele tiden. Det eneste gjenstand for innflytelse er prosenter. Under rutinemessig fysisk aktivitet, når kroppen ikke er i en tilstand av anstrengelse, er forholdet mellom fett-til-carb brenne 50-50. Under aerobic aktivitet, skifter dette forholdet og fett blir det dominerende drivstoffet som brukes. Når det kommer til kosthold, den eneste måten å overtale kroppen til å utnytte fett det er blitt å holde på er å skape en kalori underskudd. Dette betyr å brenne mer kalorier enn du tar inn.

Hvordan brenne fett i stedet for karbohydrater

Trene

•  Lag en liste på tre eller fire fornøyelige fysiske aktiviteter som for deg, er moderat intens. Dette betyr at du utfører disse aktivitetene later deg kortpustet akkurat nok til å gjøre din snakker høres sporadisk, men ikke anstrengt.

Sett av 30 minutter til en time av tid hver dag når du er sannsynlig å ha en tom mage, for eksempel før frokost eller en time før lunsj eller middag, for trening.

Bruke minst 30 minutter, nonstop, hver dag engasjert i en av dine oppført aerobic aktiviteter.

Heve intensiteten på treningen til et nivå hvor det er vanskelig for deg å både snakke og utføre aktiviteten din på samme tid. Fortsett i dette tempoet i minst 30 sekunder, men ikke lenger enn 1 minutt, deretter gjenoppta den opprinnelige tempo. Innlemme 02:58 av disse "sprinter" i en 30-minutters aerobic trening.

Alternativ blant dine valg øvelser enten hver dag eller annenhver dag for å holde kroppen utfordret av dine opplistede aktivitetene.

Diet

Lag en liste over de mest vanlige matvarer i ditt nåværende kosthold.

Bruk glykemisk indeks (GI) ressurs på slutten av denne artikkelen for å slå opp GI verdien av matvarer som gjør opp din diett.

8. Klikk på "GI Database" fanen. Gå ned listen og, ett om gangen, skriv navnet på hver mat i den aktuelle søkeboksen, og klikk deretter på søk. Noter glykemisk belastning (GL) for hver av dine matvarer.

Gjennomgå listen. Gjør et valg å enten bytte de matvarer på listen med en GL verdi som er større enn 54 for en lavere GL mat som tilfredsstiller samme suget; Eliminere noen eller alle av disse high-GL matvarer fra kostholdet ditt helt; eller til fra nå av minimere inntaket av noen eller alle av disse high-GL matvarer.

Hint

  • Studier viser at sprinting (også kalt intervalltrening) øker fettforbrenningen.
  • Forskning viser at det høyeste nivå av kroppsfett forbrennes når du trener på tom mage.
  • En studie utført av forskere ved University of Nottingham har vist at fettforbrenningen øker når minst 40 prosent av karbohydratinntaket kommer fra slow-fordøye karbohydrater. Matvarer med en glykemisk indeks eller glykemisk belastning verdi under 54 anses slow-brenning karbohydrater.