Digidexo.com

The Best Fat Burning Diet Pill

Det er mange piller som påstås å "brenne fett." Sannheten er at at det er ingen pille som magisk vil brenne fett av kroppen din. Det er imidlertid piller som kan gi en person en fordel når det gjelder å miste vekt.

Hva er egentlig mente med "Fat Burning"

Når det en pille er spioneringen å "brenne fett" den gjør en av to ting. Enten det er å styrke kroppens metabolisme eller å redusere mengden av fett som blir absorbert av kroppen. Ingen fettforbrenning pillen vil gjøre deg å miste vekt automatisk. Alle fettforbrenning pille instruksjoner angir at du trene i tillegg til å ta pillene. Hva skjer i de fleste tilfeller, er at fettforbrenningen piller kan faktisk hjelpe deg å miste vekt raskere, ikke uanstrengt "brenne" overflødig fett som ofte underforstått.

Alli

Alli er en ganske ny vekttap pille, som virker ved å redusere mengden fett absorberes etter hvert måltid. Alli inneholder medikamentet Orlistat, noe som bidrar til å blokkere opptaket av fett. Den Alli programmet krever at folk som bruker produktet må trene og spise en redusert fett diett. Alli har bemerkelsesverdige bivirkninger, inkludert fet og løs avføring. Alli hevder å hjelpe folk mister opptil 50% mer vekt enn trening og kosthold alene.

Grønn te piller

Grønn te har vist seg å øke metabolismen og redusere sult. Grønn te inneholder EGCG, en kraftig antioksidant. Forskning tyder på at EGCG bidrar til å øke stoffskiftet, undertrykke appetitt, og bidrar til å holde hjertet sunt slik at en person kan holde tritt med sine cardio program. Mange forskjellige selskaper hevder at grønn te fettforbrenningen piller vil hjelpe folk tap 20 pounds i bare uker. Vær forsiktig når du kjøper grønn te fettforbrenningen piller, fordi det har vært rapporter for bestemte selskaper ikke selger nøyaktig hva de er hevder de selger.

CLA Fat Burning Piller

CLA, som EGCG i grønn te, er en antioksidant. CLA, kjent som Konjugat linolsyre, er en naturlig forekommende fettsyre som finnes både i meieri-og kjøttvarer. CLA hindrer fettceller fra å få større. CLA må tas med et balansert kosthold og moderat trening. Når en person mister vekt av å spise bedre og mosjon bidrar CLA holde fettet av ved å hemme fettcellene evne til å lagre mer fett. CLA innebære en viss risiko, inkludert en økt risiko for diabetes, og i noen tilfeller gjør at folk ikke reagerer på insulin behandlinger.