Digidexo.com

Vekttap Drikker Kun Herbalife Shakes

Herbalife ernæringsmessige rister inneholder vitaminer, mineraler, proteiner og mange andre næringsstoffer som kreves for optimal helse. Å drikke to Herbalife shakes per dag vil ikke bare øke helse, men også hjelpe kaste noen uønskede pounds. Det er anbefalt av Herbalife å spise ett vanlig måltid om dagen sammen med vibrering, men drikker bare Herbalife shakes kan bringe mer hurtig vekttap.

Shakes

Drikker bare Herbalife shakes kan bli kjedelig etter en stund og føre til kosthold svikt. For å holde dette skjer, kan du prøve å innføre variasjon til vibrering ved å legge frukt eller andre sunne ingredienser. Spice opp din frokost med en chai latte: legg en del av en banan, litt kanel, ingefær, nellik, flytende te konsentrat og noen isbiter til en vanilje Herbalife shake.

Ved lunsjtid, legge til en ostekake shake til menyen. Bare bland i 1 oz. fettfattig kremost til enhver smak Herbalife shake. Eller kanskje du foretrekker eplepai: prøv å legge noen epleskiver og litt kanel til en vanilje shake.

Middag er vanligvis den tid da suget satt inn, spesielt når den er på en flytende diett. Hvis du finner deg selv juks ved å spise noen form for fast føde rundt denne tiden, er det fint --- du vil likevel miste uønskede pounds. Hjelp til å lindre dine krav med en ananas oransje kokos shake: legg frossen ananas biter til en vanilje Herbalife shake, sammen med appelsin og kokos ekstrakt.

For en varm variant, prøv en hot cafe mocha. Bare legge en dash av kanel og et par teskjeer pulverkaffe til en sjokolade Herbalife shake. I ferien, kan du lage en eggnog shake ved å kombinere kanel, muskat og vanilje ekstrakt med vanilje shake mix. Eller lage en sukkerstang shake ved å legge til et par dråper rød konditorfarge og peppermynte ekstrakt til en vanilje shake.

Advarsler / Tips

Vekttap fra drikker bare Herbalife shakes kan oppnås ved å drikke mer enn tre shakes per dag. Drikker mer enn dette beløpet kan føre til vektøkning på grunn av økningen av kalorier.

For best resultat når du blander shake ingredienser, bruk en blender.