Digidexo.com

Hvordan kjøpe phentermine vekttap piller

Hvordan kjøpe phentermine vekttap piller


Phentermine er den generisk form av vekttap narkotika Adipex og er kun tilgjengelig med en resept. Forut for en endring av Controlled Substances Act vedtatt i januar 2008, kan forbrukerne kjøpe phentermine og andre reseptbelagte legemidler på Internett. Det er nå ulovlig å markeds phentermine online og flertallet av selskapene som utgir seg for å gjøre det er svindel. FBI oppfordrer forbrukere til å unngå å kjøpe reseptbelagte bare medisiner over Internett, så det er ingen sikker måte å fortelle hvilke stoffer de medisiner faktisk inneholder - spesielt hvis de er importert fra utlandet. Det er mulig å kjøpe phentermine, men du må først skaffe en resept for dette stoffet. Dette er noen ganger vanskelig å oppnå.

Hvordan kjøpe phentermine vekttap piller

•  Spør noen venner og familiemedlemmer som tar phentermine eller som har tatt det i fortiden som legen har foreskrevet medisinen. Mange leger er nølende til å foreskrive phentermine, og besøk til mange leger i et forsøk på å få en resept kan bli dyrt selv for de med helse dekning. Hvis du vet hvem som er villig til å foreskrive medisiner på forhånd, kan denne informasjonen spare deg for tid og penger.

•  Besøk legen anbefalte deg, eller familien din lege. Forklar din vekt-tap mål og la legen vet at du har problemer med å miste vekt på egen hånd. En lege nøling å foreskrive et vekttap middel er vanligvis på grunn av det faktum at medisinen ikke er medisinsk nødvendig og også medfører risiko for pasienten. La legen din vet at du har grundig evaluert risiko og fordeler forbundet med stoffet, og at din beslutning om å be om det er en utdannet en. Hvis legen skriver en resept, kan du bare kjøpe phentermine fra ditt lokale apotek.

3 Ta kontakt med American Society of Bariatric Physicians (ASBP) på (303) 779-4834 for å be om hjelp til å finne en fedme lege i ditt område hvis familien din lege nekter å gi deg en resept. Vektige leger spesialister på å hjelpe enkeltpersoner miste vekt, og omfatter typisk vekttap hjelpemidler som phentermine i sine programmer. Noen forsikringsselskaper dekker bariatrics, så vær forberedt på å betale av egen lomme for besøket. Ring på forhånd og be om informasjon om de ulike programmene din bariatric lege tilbyr. Hvis legen ikke inkluderer phentermine i hans programmer, ikke kast bort penger på et besøk. La ASBP anbefale en annen lege.

Ta resept for phentermine som du får fra din fedme lege til ditt lokale apotek som skal fylles. Hvis legen din har påfyll, kan du gå tilbake til apoteket og kjøpe medisiner som du trenger det til du har brukt opp din antall påfyll. Siden phentermine ikke er ment å bli tatt for mer enn 12 uker av gangen, kan det hende du må ha en annen konsultasjon med fedme lege etter tre måneder for å få hans godkjennelse for deg å fortsette å ta medisinen.