Digidexo.com

Hvor å finne gratis hjelp for å slutte å røyke

Hvor å finne gratis hjelp for å slutte å røyke


Røykeslutt er notorisk vanskelig, men kan gjøres mye enklere med litt hjelp. Det er mange tjenester og støtte grupper som tilbyr gratis hjelp til å slutte å røyke. Enten du bare begynte å røyke nylig eller er en veteran røyker, kommer du garantert til å finne den støtten du trenger.

Lokale ressurser

Mange røykere synes peer støtte grupper svært nyttig når slutte å røyke. Nikotin Anonym (Nica) er en støttegruppe for røykere forsøker å sparke en vane som har avdelinger over hele verden. Medlemmer av Nica følge en pågående 12-trinn utvinning programmet i sitt eget tempo, og det er ingen krav om å betale kontingent eller avgift for å bli medlem. Imidlertid er organisasjonen selvbærende, slik at hver gruppe er nødt til å komme opp med nok donasjoner for å dekke kostnadene ved leie, forfriskninger og bøker. Finn en Nica gruppe i ditt område ved å besøke Nica hjemmeside. Andre organisasjoner som har gratis lokale støttegrupper inkluderer American Cancer Association, American Lung Association og National Cancer Institute.

Online Support

Takket være Internett er det nå mulig å finne din egen virtuelle støttegruppe for å slutte å røyke. Noen elektroniske tjenester koster penger, men mange andre krever ingenting, men din registrering og et ønske om å slutte å røyke. Nettstedet QUITNET har vært i drift siden 1995. Resources som tilbys av QUITNET inkluderer en online kalender og dagbok for å spore fremgang, og oppslagstavler der du kan få kontakt med andre mennesker i din situasjon.

Expert Insight

Den amerikanske regjeringen har selv tatt skritt for å hjelpe deg å slutte å røyke ved å publisere et gratis online guide på Smokefree.gov med omfattende råd om å forberede å slutte, administrerende uttak og cravings, og mye mer. Den Smokefree.gov Nettstedet gir også gratis telefonnumrene du kan ringe for å få gratis informasjon om å slutte å røyke og lenker til nasjonale organisasjoner som tilbyr gratis råd og støtte. The National Cancer Institute tilbyr en gratis online chat-tjenesten som lar deg chatte live med en informasjons spesialist som svarer på dine spørsmål om noe knyttet til å slutte å røyke.

Håndtering Cravings

Noen ganger, visdomsord fra eksperter eller andre røykere som prøver å slutte er ikke nok til å holde deg fra å røyke. Hvis du trenger litt nikotin for å få deg selv abstinenssymptomer, ta kontakt med din lokale helsestasjon og se om det gir ut gratis nikotinplaster. Du kan også søke på nettet for å finne kuponger for gratis nikotinplaster. Helse avdelinger i enkelte områder kan ha programmer som vil sette deg opp med en gratis rådgiver som vil hjelpe deg med å utforme en personlig plan for å slutte å røyke.

Betraktninger

Det er mange mennesker som prøver å slutte å røyke, så det kan være nyttig å få kontakt med dem og få støtte. For å sikre at ditt forsøk på å slutte å røyke er vellykket, sett en slutte dato, belønne deg selv på hver dag du klarer å holde deg røykfri, og finne likesinnede på nettet eller i person. Røykeslutt er tøff, men ved å gjøre det beste ut av alle gratis støtte tilgjengelig for deg, vil du være godt på vei til å leve et røykfritt liv.