Digidexo.com

Hvordan overvinne frykt Integrerings- Fra Dissosiativ Identity Disorder (DID)

Hvordan overvinne frykt Integrerings- Fra Dissosiativ Identity Disorder (DID)


Mange mennesker med Dissosiativ Identity Disorder (DID) frykter prosessen med integrering. Som de leges, de vokser til å elske sine forskjellige alter personligheter eller endre deler. De ser integrasjon som "drepe" disse elskede alter deler, slik at de motstå integrasjon, slik at de kan holde disse endre deler "live." Ved å velge ikke å integrere, begrense de i hvilken grad de kan helbrede fra sykdommen. Her er hvordan å overvinne frykten for integrering fra Dissosiativ Identity Disorder.

Bruksanvisning

•  Godta at hver alter del er en del av deg selv. Hver person er født med en ånd. For å overleve alvorlig og vedvarende traume, har et lite barn muligheten til å fragmentere hennes ånd inn i flere deler. Dette er som å fryse en innsjø og bryte av biter av is. Selv om hver isklump vises separat, er det fortsatt en del av innsjøen og fortsatt hører hjemme i sjøen.

Erkjenne at full helbredelse oppnås ved å ha en hel ånd. Akkurat som varmen fra solen smelter biter av isen tilbake i en innsjø, varmen av egenkjærlighet inviterer hvert alter del tilbake til sin opprinnelige plass i sjelen. Hver alter del hører til i kjernen.

Forstå at du holder endre deler separate ved å avvise dem. Uansett hvor kjærlig du er mot dine alter deler, kan de bare forblir atskilt av ditt valg for å avvise dem som en del av deg selv. Når du aksepterer dem som "meg", det vil ikke lenger være behov for å holde dem adskilt, og de vil naturlig integrere.

Trust at alter delene vil forbli i live. Integrering betyr ikke "drepe" noen del av din ånd. I stedet fusjonerer integrering alle delene sammen igjen slik at alle deler kan alltid være "ute". Mens du vil oppleve de delene av deg selv på ulike måter, vil de fortsatt være en del av hvem du er.

Erkjenner at du er en person. Velger å integrere kan føles som å bli bedt om å gi opp en supermakt. For det meste av livet ditt, har du ikke vært "alene" fordi du har hatt andre deler for kameratskap. Realiteten er at du alltid var bare én person. Du hadde ikke andre mennesker varig misbruk med deg. Du møtte misbruk alene og skapte alter deler for å gi deg selv en illusjon av å ha støtte. Mens denne sannheten kan være vanskelig å akseptere, er det en viktig del av å helbrede deg selv.

Tro at det å være hele er verdt prisen for å gi opp deler. Før du oppleve integrasjon, du vet ikke hva du mangler. Du bruker en enorm mengde energi for å holde deg compartmentalized. Ved å tillate deg selv å integrere, vil du frigjøre en enorm mengde energi som du kan bruke til å fortsette å helbrede deg selv og deretter oppnå noen mål du setter for deg selv.

•  Vær tålmodig. De fleste mennesker ikke lykkes i å holde integrert etter sitt første forsøk, så vær tålmodig med deg selv som du mestrer denne ferdigheten. Du kan finne at du bor integrert for lengre perioder av gangen. Feire dine suksesser, og være tålmodig med prosessen.

Tips og advarsler

  • Finne en kvalifisert terapeut med erfaring i rådgivning folk som har lidd fra lignende overgrep er en viktig del av helbredelse fra barnemishandling. Terapeuten din kan gi deg flere verktøy for å hjelpe deg å overvinne din frykt for integrering fra Dissosiativ Identity Disorder.
  • Grunnen til at du fragmentert din ånd er fordi du led nesten uutholdelig misbruk. Healing fra misbruk er ekstremt smertefullt. Ikke forsøk å integrere Dissosiative Identity Disorder deler til du finner en kvalifisert terapeut med erfaring i rådgivning folk som har vært sterkt misbrukt.