Digidexo.com

Hvor lenge kan Tyrkia Soup Sist i kjøleskapet?

Hvor lenge kan Tyrkia Soup Sist i kjøleskapet?


Sikker håndtering av mat bidrar til å beskytte deg fra matbåren sykdom. Mat må ikke bare være tilberedt på riktig temperatur, men også lagres innenfor bestemte temperaturområder og for begrensede perioder av gangen for å hindre skadelige bakterier i å vokse. Når oppbevares på riktig måte, vil kalkun suppe bli frisk i flere dager. Hvis du er i tvil om det er friskhet, skjønt, kast den umiddelbart, uavhengig av hvor lenge suppen er blitt nedkjølt.

Lengde på Storage

Ifølge US Department of Agriculture, kan supper inneholder kokt kalkun eller annet fjærfe oppbevares i kjøleskapet i tre til fire dager. Ved bruk av matrester, bør du være klar over lukten og smaken av suppen. Hvis suppen lukter eller smaker annerledes etter tre dager eller færre, bør du ikke spise det.

Lagringsforhold

Før du setter left kalkun suppe i kjøleskapet, dele den opp i mindre, grunne beholdere og dekke dem helt. Plassere beholderne i et kjøleskap som opprettholder en temperatur på 40 grader Fahrenheit eller under. La det være plass mellom containerne for å tillate luftsirkulasjon og effektiv kjøling.

Oppvarming Leftovers

Ved oppvarming kalkun suppe, bringe suppe til en full koke i en kjele eller i mikrobølgeovn. Ifølge USDA, må suppen nå en temperatur på minst 165 grader Fahrenheit for å være trygg for forbruk.