Digidexo.com

Hvordan registrere for å stemme i Oklahoma

Hvordan registrere for å stemme i Oklahoma


I Oklahoma, velgerregistrerings programmer er tilgjengelig på fylkes valgstyret kontorer, postkontorer, tag etater, biblioteker og mange andre offentlige steder. Du vil bli tilbudt en velgerregistrering søknad hvis du får førerkort eller søke om offentlig støtte. Du kan sende inn din velgerregistrering søknadsskjema når som helst. Imidlertid kan velger ID-kort ikke bli utstedt i løpet av de 24 dagene før et valg. Registrer deg for å stemme ved å følge disse enkle trinnene.

Bruksanvisning

•  Møt kriteriene for å registrere. En velger må være minst 18 år, en amerikansk statsborger og bosatt i Oklahoma.

Fyll ut en velgerregistrering søknadsskjema. Du kan laste ned et søknadsskjema eller send en forespørsel om å motta en form av amerikanske Mail. Søknadsskjemaet ber om ditt navn og adresse, politisk tilhørighet, din fødselsdato og ditt førerkort nummer eller (hvis ingen førerkort) de fire siste sifrene i personnummeret.

Signer og dater eden trykt på skjemaet. Ved å signere velgerregistrering søknadsskjema, er du banne på at du er kvalifisert til å registrere deg for å stemme.

Send inn din velgerregistrering søknad til Oklahoma State valgstyret i posten. Kortet er allerede løst, men må du legge til en førsteklasses frimerke.

Motta velgeridentifikasjonskortet i posten.

Sjekk din legitimasjon nøye for feil. Rapportere eventuelle feil til fylket valgstyret umiddelbart.

Hold velger legitimasjon på et trygt sted, og alltid ta det med deg når du går til å stemme.

Tips og advarsler

  • Man blir ikke en registrert velgere til fylkes valgstyret i din bostedsfylke har godkjent søknaden din.
  • I de fleste tilfeller er velgerregistrering permanent. Men noen velger registreringer kansellert.
  • En person som har blitt dømt for en forbrytelse kan ikke registrere inntil en periode lik den opprinnelige dommen og straffen er utløpt.
  • Du må endre din velgerregistrering hvis du endrer adresse, navnet ditt eller politisk tilhørighet. Du må fylle ut en annen velgerregistrering program.
  • Hvis velgerregistrering søknaden ikke blir godkjent, vil du motta et brev fra fylket valgstyre forklarer årsaken og trinnene du må ta for å løse problemet.