Digidexo.com

Helsemessige fordeler av et vegetarisk kosthold

Helsemessige fordeler av et vegetarisk kosthold


Det er økende antall mennesker som ønsker å begynne å spise et vegetarisk kosthold, som betyr å avstå fra å spise kjøtt. Dette inkluderer vanligvis sjømat, biff fjørfe og svin. I stedet for kjøtt, vegetarianere erstatte nøtter, belgfrukter, tofu og imitasjon kjøttprodukter som er laget av grønnsaker for å få den daglige ernæring at kroppene deres trenger. Det er flere fordeler ved å bli vegetarianer, inkludert vekttap, kostnader, bedre ernæring og lavere helserisiko.

Vekttap

Fordi vegetarianere er å kutte ut kjøtt, den høyeste kalori del av de fleste måltider, de er vanligvis i forkant av rovdyr når det kommer til vekttap. Det er mye lettere å holde seg innenfor en sunn vekt rekkevidde hvis en person ikke kan spise hamburgere, kylling nuggets eller bacon. Selv om det finnes et bredt utvalg av meatless matvarer som har et høyt kaloritelling (iskrem, pommes frites, kaker), de fleste vegetarianere er fortsatt i stand til å gå ned i vekt fordi deres diett fokuserer hovedsakelig på grønnsaker og frukt.

Spar penger

Leve livet som vegetarianer trenger ikke å være kostbart. Sikre at måltider er kjøtt-fri betyr at det vil være mer matlaging gjøres hjemme, sparer vegetarianere forskjellen mellom et hjemmelaget måltid og mat fra en restaurant eller fast food drive-thru. Kjøpe rå grønnsaker, frukt, pasta og tofu på matbutikken eller markedet og deretter gjør dem til måltider hjemme kan spare tusenvis av dollar per år.

Bedre ernæring

En meatless diett gir mer rom for sunne næringsstoffer som er en del av en godt balansert kosthold. Frukt, grønnsaker og pasta er fulle av vitaminer og mineraler, som sink og fiber, som gir bedre generell ernæring enn kjøtt. Selv mennesker konsumerer kjøtt for å få sin daglige kilde til protein, er det mange alternativer vegetarianere kan erstatte i stedet. Tofu (som er laget av bønner), nøtter, belgfrukter gi gode proteinkilder uten høyt fett- og kolesterolinnhold av kjøtt.

Redusert helserisiko

Unntatt kjøtt fra en daglig diett reduserer dramatisk mengden mettet fett og trans-fett forbrukes hver dag. Frukt og grønnsaker er, for det meste fett-fri, og nøtter, tofu og belgfrukter har sunt fett, som fremmer organ celleproduksjon. På grunn av dette, vegetarianere har lavere blodtrykk og kolesterolnivå enn de som spiser kjøtt. Men det er ikke den eneste helsegevinst - ifølge Dr. Winston Craig, professor i ernæring ved Andrews University, ikke spise høy-fett og høyt kolesterol animalske produkter kan redusere risikoen for kreft, hjertesykdom, slag og diabetes .

Ikke Forbruker Unaturlige Ingredienser

Mange blir vegetarianer fordi de ikke lenger ønsker å konsumere de konserveringsmidler, kunstige ingredienser eller plantevernmidler som blir lagt i produsert mat. Disse typer kjemikalier er lagt til mat for å hjelpe det vare lenger og påvirker smaken. Men siden disse ingrediensene ikke naturlig ut i rå mat, mange vegetarianere ikke ønsker å plassere dem i kroppen, selv om FDA ansett dem trygge for konsum. Ikke konsumere mat med produsert ingredienser hjelper klart kroppen av potensielle skadelige giftstoffer og lar vegetarianer for å ha den mest naturlige diett mulig.