Digidexo.com

Seteleie Graviditet Øvelser

Seteleie Graviditet Øvelser


En seteleie baby er i hodet opp stillingen, og i disse dager, betyr det vanligvis en automatisk keisersnitt. Akupunktur, kiropraktikk besøk og en ekstern versjon (hvor legen prøver å snu barnet) alle har en viss mengde suksess, men kvinner som ønsker å unngå en c-delen kan du prøve en rekke øvelser hjemme som kan bidra til å oppmuntre barnet å snu.

Breech Tilt

En seteleie tilt er også kjent som strykebrettet trening. Grab et strykebrett (eller noen solid lengde på tre). Plasser den ene enden på sofaen og den andre på gulvet (med noen puter for demping). Nøye ligge på bordet, med føttene opp i sofaen og hodet nær gulvet. Må prøve dette et par ganger om dagen i 10 til 20 minutter. Hvis dette gjør deg svimmel eller ør, redusere vinkel og deretter øker det når du blir vant til det.

Inversjon

Du kan gjøre en inversjon på sofaen eller trapper, alene eller sammen med en partner for å hjelpe deg. Holde haken gjemt under, plasserer knærne på en hevet overflate og plasser hendene på gulvet nedenfor. Hold disse øvelsene korte (ca. 30 sekunder). Repetisjon hjelper mer enn utvidet praksis.

Crawling

Krypende på alle fire, eller på albuene og knærne, kan hjelpe barnet sving. "Elephant walking", eller gå på hender og føtter, er en vanskeligere versjon av denne. Gjør en av disse så ofte som du finner gjennomførbart.

Svømming

Svømming er en avslappende øvelse, og vil bidra til å løsne og styrke kroppen din. Står på hendene under vann i korte perioder kan være nyttig. Hvis bassenget er en godkjent dykkedybde, dykke i et par ganger.