Digidexo.com

Vanlig Lower Leg Pain for Beginner Runners

Bare en annen løper vet om herligheten, spenningen og eufori en løper føler seg etter en løpetur. Sanne løpere er som mailmen: De bærer på uansett vær. De er som de Marines ved at de ignorerer smerten når dette er mulig. Imidlertid bør smerte aldri bli ignorert og vite hva som forårsaker det er det første skrittet til å bli frisk.

Betydning

Løping er en utmerket måte å komme inn, og for å holde seg i form. Det styrker ikke bare ben, lår, mage, rumpe og arm muskler, det også er en veldig bra måte å tømme tankene og reduserer stress.

Tight calfs

Alle løpere, og spesielt begynnelsen løpere, må strekke før og etter et løp. Stramme kalv muskler kan trekke hælen, som da tvinger fronten av foten ned, strai foran leggmusklene.

Svake Front leggmusklene og Hips

Begynnelsen løpere kan ha svake muskler langs forsiden av bena. Svake shin musklene kan føre til smerter og ubehag. Også svake hofter kan stamme leggene.

Shin splinter

Kjører på grus, kan veier eller andre harde overflater som ikke gir forårsake stress på leggene og resultere i hud splittelse. Smerten kan utvikle seg over tid og bør tas opp umiddelbart.

Under- og over pronating

Det kan ta begynner løpere litt tid å finne sin riktige skritt, lengde og gangart. Når foten ruller innover (pronates), eller slår utover (supinates), er foran musklene tvunget til å jobbe hardere og smerte kan føre til.

Feil sko

Iført riktig løpesko er et must, og vil hindre smerte, skade, blemmer, stammer, forstuinger og stress på hele kroppen. Ikke ha tennis, fotturer, basketball eller casual sko å kjøre i. Besøk en hederlig atletisk butikken og ha føttene målt og analysert for passform. Løping er en billig sport, så ikke slurve når det kommer til joggesko.