Digidexo.com

Hvordan Reset en Accu-Chek Meter

En Accu-Chek leseren lar folk med diabetes å få up-to-the-minute informasjon om sine blodsukkernivået. Men hvis den tid kommer når en bruker trenger å nullstille meter, det kan gjøres raskt og enkelt uten spesialverktøy. Ved å fjerne batteriet og sette det inn igjen, vil apparatet null, som gir brukerne en ny start.

Hvordan Reset en Accu-Chek Meter

•  Slå av apparatet og ta av panelet på baksiden som beskytter batteriet. Den nøyaktige plasseringen av dette panelet varierer fra modell til modell, men det er generelt funnet på nedre halvdel av enheten. Fjern den ved å trykke opp på fanen panelets og deretter trekke den bort fra enheten.

Ta ut batteriet fra enheten. Dette kan gjøres ved ganske enkelt å lirke det ut av foringsrøret, noe som burde være mulig å oppnå med bare fingertuppene. Hvis batteriet viser seg vanskelig å fjerne, kan du bruke en tynn skrutrekker eller binders for å hjelpe lirke den ut.

Vent to til tre minutter.

Sett inn batteriet og sett på bakpanelet beskytte det. Slå på Accu-Chek å sørge for at det er nullstilt.

Hint

  • Tilbakestilling tilbakestiller tid og dato for Accu-Chek, men måleren fortsatt lagrer tidligere testresultater. Den eneste måten å fjerne eldre testresultater er å fortsette testing, som måleren lagrer bare 200 resultatene på en gang.