Digidexo.com

Hva Urter kan du bruke til å rense kolon?

Hva Urter kan du bruke til å rense kolon?


Kolon er en del av tykktarmen og fordøyelseskanalen. Alt du spiser må passere gjennom kolon. Kolon rensing er gjort for å tømme ut giftstoffer og oppsamlet avfall før de føre til helseproblemer. Det er mange urter som kan hjelpe deg med din kolon rens.

Slik fungerer det

Kolon rensing fungerer ved å skylle giftstoffer ut av fordøyelseskanalen ved å fremkalle løsere tarmer og muligens diaré. Vær svært forsiktig under kolon rensing for å drikke rikelig med vann, slik at du ikke blir dehydrert. Noen kolon rensing dietter inkluderer å spise en diett rik på fiber, frisk frukt og grønnsaker, som er alltid sunt.

Symptomer

Hvis du føler deg svak, vektet ned eller oppsvulmet det kan være at fordøyelsessystemet trenger et løft fra et kolon rens. Kolon rensing sies å hjelpe med plager som astma, allergi og leddgikt. Selv om mange mennesker regelmessig gjør kolon rensing, bør du definitivt sjekke med et kolon rens ekspert eller lege før du blander eller tar noen urter på egen hånd. Kolon rensing urter kan blandes og settes i kapselform eller nedsenket i en te. Noen urter kan brukes til å legge smak til matvarer.

Lakserende effekt

Følgende urter har en lakserende effekt, noen effekter er milde og andre er sterke.

Aloe vera brukes til å avlaste forstoppelse og berolige tarmen; det er en naturlig klyster. Aloe vera er en sterk avføringsmiddel. Ikke bruker aloe vera hvis du er gravid.

Linfrø inneholder fiber og sunne omega oljer; Det gir næring til cellene og reduserer betennelse. Den har en mild avførende effekt.

Senna blad er et avføringsmiddel. Når du drikker det som te, vil du merke mye løsere avføring og muligens diaré innen 10 timer. Senna blad er et sterkt avføringsmiddel.

Psylliumskall mykner fekalt stoff fanget i tarmene ved å produsere fiber og vann i tykktarmen. Dette er en mild avføringsmiddel.

Seaweed hjelper som en krakk softner, men har også viktige næringsstoffene kroppen din trenger. Den har en mild avførende effekt.

Svetter ut giftstoffer

Det er urter er krydder som kan hjelpe deg til å svette ut giftstoffer. Cayenne pepper er en blod purifier og bidrar svette ut giftstoffer. Ginger frisker pusten og hjelpemidler i fordøyelsen. Det hjelper også rense kroppen for giftstoffer ved å indusere svette.

Hjelpemidler i fordøyelsen

Noen urter hjelpe på fordøyelsen og berolige og lindre magesmerter og gass. Kamille blomst kan lindre ubehag i magen og hjelpe med irritabel tarm syndrom. Fennikel frø holder pusten frisk, reduserer gass og lindrer magesmerter. Ginger frisker pusten og hjelpemidler i fordøyelsen. Det hjelper også rense kroppen for giftstoffer ved å indusere svette. Kale bidrar til å hindre oppblåsthet og inneholder glutamin som forebygger kreft i fordøyelsessystemet. Persille hjelpemidler i fordøyelsen og frisker pusten. Det fungerer også som et vanndrivende og bidrar til å rense nyrene. Peppermynte lindrer fordøyelsesbesvær og hjelper til med spenning og hodepine.

Gi Næringsstoffer

Noen urter ernære celler og gi næring. Linfrø inneholder fiber og sunne omega oljer; Det gir næring til cellene og reduserer betennelse. Grønn te detoxifies kroppen. Den inneholder cathechins som vil knytte til molekyler til å avgifte og fjerne oksidanter fra systemet, og det gir også næringsstoffer. Seaweed hjelper som en krakk softner, men har også viktige næringsstoffer som kroppen din trenger.

Avgifte

Noen urter avgifte og rense kroppen for bakterier / parasitter eller virus. Hvitløk er bra for å drepe bakterier og rensing av tarmen og er bra for behandling av viruset som forårsaker vorter. Golden segl stopper hevelse i tarmen og dreper bakterier. Grønn te detoxifies kroppen. Den inneholder cathechins som festes til molekyler til å avgifte og fjerne oksidanter fra systemet. Lakris rot er en detox. Det kan bidra til å fjerne giftstoffer fra leveren og blodet. Gresskar frø eliminerer parasitter. Gurkemeie er en anti-sopp og fungerer som en blod purifier. Malurt pulver bidrar til å fjerne parasitter.