Digidexo.com

Hjem Utbedring Foot Soak for fotsopp

Fotsopp, som også er kjent som tinea pedis, er en sopp som vokser på føttene og noen ganger på hendene, ifølge University of Wisconsin. Det sopp normalt trives mellom tærne der fuktige og mørke forhold tillater det å formere seg raskt, til slutt forårsaker en infeksjon. Det vanligste symptomet på denne soppen er rød hud som er sprukket og klør. Behandling for fotsopp kan utføres hjemme. Gjennom bruk av foten soaks og livsstil rettsmidler, kan denne soppen kontrolleres og eliminert.

Tea Tree Oil Soak

Tea tree olje inneholder over 100 ulike forbindelser, som gir antibakterielle og soppdrepende egenskaper, ifølge University of Western Australia. På grunn av dette, er den urt som vanligvis brukes til å behandle huden sår, som for eksempel brannskader og kutt samt soppinfeksjoner som fotsopp. For å utnytte dette midlet, kjøpe ren tea tree olje på noen urte butikken samt en beholder som er stor nok til fullt ut å dykker føttene. Begynn med å helle lunkent vann inn i beholderen slik at begge føttene kan være neddykket. Deretter plasserer 1 til 2 ts av tea tree olje i beholderen og rør ingrediensene sammen. Dypp begge føttene inn i løsningen og la dem trekke i 5 til 10 minutter. Etter føttene er tørket, påfør et tynt lag med bakepulver direkte på føttene for å holde dem tørre hele dagen. Gjenta dette midlet til fotsopp har blitt redusert. Konsultere legen din før du begynner denne behandlingen, spesielt hvis du har sensitiv hud.

Livsstil rettsmidler

En av de beste måtene å forebygge fotsopp fra forming beskytter føttene mens du går på gulv som havner denne soppen, slik som garderober og offentlige dusjer. Mens i en garderoben, slitasje flip-flops eller annen type vernesko som sopp som forårsaker fotsopp er svært smittsom. For å hindre at denne soppen i å vokse, vedlikeholde tørre føtter ved å bruke bakepulver, eller medisinert pulver, rett ved føttene til å absorbere overflødig vann. Etter at du har gått ut av dusjen, sørg for at du fullt tørke føttene før iført sokker. For mye fuktighet kan støtte en fotsopp angrepet, ifølge Princeton University.
Hvilke typer sokker du har på deg kan bidra til å unngå denne tilstanden. Bære de laget av ull, bomull eller andre naturlige fibre. Unngå iført sko som er laget av en hard syntetisk materiale, som for eksempel vinyl, da dette kan skape et ideelt miljø for sopp. Til slutt, bruke sko som er løs mot foten som luftstrømmen vil holde føttene kjølig og tørt.