Digidexo.com

Tann Implant Komplikasjoner

Alle som har til å leve med manglende tenner vet at det er en smertefull situasjon å håndtere. Imidlertid kan denne situasjonen rettes opp ved bruk av tannimplantater.

Tannimplantater

Ifølge DocShop.com, har tannimplantater endret ansiktet av tannbehandling. Det beste alternativet i dag, er å få et fast tann. Disse tennene kan brukes akkurat som dine naturlige tenner. Ikke bare gjør disse tennene fungerer akkurat som naturlige tenner, de også se ut og føles som dine egne tenner.

Komplikasjoner

De fleste som har tannimplantater aldri oppleve noen form for komplikasjoner. Men noen ganger problemer oppstår. Noen problemer kan også være alvorlig.

Infeksjon

Etter du har fått implantater, bein og tannkjøtt som er rundt implantatet kan bli infisert. Ifølge AtlantaDentalImplants.com, dette skjer vanligvis når implantatet er først skrudd inn i beinet og kan korrigeres med antibiotika.

Avvisning og Implant Load

Kroppen din kan ikke akseptere implantatet, og deretter kan du prøve å kvitte seg med fremmedlegemet, ifølge AtlantaDentalImplants. Etter at implantatet er i, kan benene bli overbelastet på grunn av den bitende trykk. Du kan hjelpe dette ved å redusere trykket inntil benene er fullstendig helbredet.

Failure

Svikt skjer når metallet holder implantatet pauser. Dette skjer sjelden, men hvis det skjer, har implantatet som skal fjernes.

Bentap og Betennelse

Bentap kan skje naturlig; Dette er periodontal sykdom. Ifølge AtlantaDentalImplants.com, kan bentap begynne å skje rundt implantatet. For å forhindre dette, fortsette å ha regelmessige røntgenbilder av implantater tatt for å observere beinet rundt implantater.