Digidexo.com

Hvilken type plastisk kirurgi kan gjøres for slapp hud?

Hvilken type plastisk kirurgi kan gjøres for slapp hud?


Det finnes flere typer plastisk kirurgi som kan gjøres for slapp hud. Hud innstramming teknikker er vanligvis bestemt av en lege og hans pasient på et sak-til-sak basis. Med alle medisinske prosedyrer, er det risiko med fordelene av hver prosedyre. Sørg for å snakke med legen din om dine forventninger til å finne ut hvilke prosedyrer har fordeler som oppveier risikoen.

Dermal fyllstoffer

Dermal fyllstoffer er svært populær som en poliklinisk prosedyre. Pasienter har en tendens til å prøve fyllstoff først for å unngå invasiv kirurgi. Dermal fyllstoffer som Juvederm, Radiesse og Restylane kan mildne skygging og rynker i ansiktet ditt. De har muligheten til å gjøre kjever og kinn kaster mye mindre merkbar, men ikke reversere dem helt.

Dermal fyllstoffer arbeide for å gjenopprette volum til kinnene eller andre områder i ansiktet for å minske forekomsten av problemområder på huden. Prosedyren er heller ikke permanent, og må kanskje bli gjen gjøres hvert 3 til 5 år.

Skin Innstramming Enheter og maskiner

Noen pasienter foretrekker hud-innstramming enheter eller maskiner som strammer huden. Maskiner som TITAN, som bruker infrarødt lys til å stramme opp huden, eller Thermage, som bruker unipolar radio-frekvens, har svært positive resultater ved å stimulere kroppen til å produsere kollagen, som deretter jevner og strammer huden naturlig.

Det er ingen dødtid med denne metoden, men det er heller ikke en engangs skudd. Være forberedt på å gjøre en rekke behandlinger for optimale resultater.

Laser Skin Innstramming & Resurfacing

Laser hud innstramming og resurfacing er en svært effektiv måte å stramme huden og hjelpe med misfarging. Som TITAN og Thermage, bruker laser hud innstramming infrarød og radioaktivt varme for å utstråle dypt inn i lavere nivåer av dermis. Varmen fører mykt vev i de lavere nivåene av huden til å koagulere, noe som hjelper dem synes å være mer lubben og ungdommelig utseende. Det hjelper også å redusere fremkomsten av både dype rynker og fine linjer. Mens huden varmes opp, blir den avkjølt samtidig å sørge for at huden brenner ikke.

Laser hud innstramming har en ekstra bonus for å stimulere kroppen til å produsere kollagen i behandlede områdene, noe som gir pasienter umiddelbar tilfredsstillelse av å se mykere og mer ungdommelig hud.

Denne fremgangsmåten er også gjort i en serie.

Facelift / Rhytidectomy

Hvis du og legen din anser at huden din vil gjøre det bedre med noe utover en ikke-invasiv prosedyre, så mange alternativer vil være tilgjengelig for deg å velge fra. En ansiktsløftning, eller rhytidectomy, vil gi deg en fornyet og mer ungdommelig utseende både i ansiktet og på halsen.

I en tradisjonell ansiktsløftning, er snittet vanligvis gjøres i hårfestet ved templet, ned til øret, og ender i den nedre hodebunnen. Noen ganger fett kan videreformidles fra kjever og nakke. Underliggende vev er trukket tilbake og dypere lag av muskler er løftet.

Huden blir satt over løftet muskler. Det overskytende vil bli trimmet bort. Suturer og andre hud lim lukke snittene, som hvis de gro skikkelig, ikke vil være merkbar etter full gjenoppretting. Fullstendig gjenvinning kan forventes 3 til 4 uker etter inngrepet.

Panniculectomy

For slapp hud over hele kroppen, kan legen anbefale en panniculectomy, som fjerner overflødig hud og fett fra kroppen. Mange mennesker som har mistet en massiv mengde vekt foretrekker dette, fordi i løpet av prosessen, leger er i stand til å re-kontur kroppen, spesielt midtpartiet.

Gjør denne operasjonen, kan snittet bli gjort fra sternum til skambeinet eller horisontalt, rundt kjønnshår området hvor overflødig fett kan fjernes.

Gjennomsnittlig tid til å komme til denne fremgangsmåten er mellom 4 til 6 uker