Digidexo.com

Hva er en pre-eksisterende tilstand i forhold til helseforsikring?

Hvis du starter en ny jobb med helseforsikring fordeler, eller vurderer å kjøpe helseforsikring for deg selv, være forberedt på å røpe informasjon om pre-eksisterende forhold - en av forsikringsbransjens favoritt setninger.

Definisjon

I forsikringsvilkårene, er en pre-eksisterende tilstand en tilstand eller diagnose som eksisterte eller ble behandlet før forsikringsdekning ble sikret under en gjeldende plan.

Betydning

En pre-eksisterende tilstand kan gjøre det vanskelig eller umulig å kjøpe privat helseforsikring. Premie for personer med forhold som oppfattes å resultere i høye helsekostnader kan gjøre å kjøpe forsikring uoverkommelig dyrt. Eller, kan forsikringsselskaper tilbyr dekning som ikke er utvidet til pre-eksisterende tilstand. Gruppe helseforsikring planer lovlig kan velge ikke å dekke eksisterende forhold for de fleste mennesker fra 12 til 18 måneder, avhengig av omstendighetene under HIPAA forskrifter.

Betraktninger

En pre-eksisterende tilstand inneholder ofte forhold du har lidd i det siste, men er ikke lenger søker behandling for, som for eksempel kreft, carpal tunnel syndrom eller høyt blodtrykk. Selv om HIPAA begrenser gruppen planer fra å se på postene før seks måneder før dekningen begynner, private forsikringsselskaper innkjøpere har ingen slik beskyttelse.