Digidexo.com

Hvordan detox kroppen av dårlig mat

Dårlige matvaner kan bli en avhengighet som for noen er vanskeligere å bryte enn å røyke. Det tar mye mental styrke og vilje til å slå ned en venns forespørsel om å gå den kinesisk buffet på lunsj pause. Det er vanskeligere fortsatt å slå ned nystekte smultringer at sjefen din brakt inn for å feire sitt opprykk. Hvis du er ute å detox dårlig mat fra kroppen din, så er det hele starter med den rette spillet plan.

Hvordan detox kroppen av dårlig mat

•  Få en journal. Bruk denne til å overvåke alle dine matvalg. Skriv ned alle matvarer som du spiser som du anser for å være dårlig. Dette kan være dype stekt mat, bearbeidet mat, raffinert mat, sauser, sauser og salatdressinger. Lister også drikker som brus, alkohol, energidrikker og alt som er høy i kalorier uten næringsverdi.

Sett inn dine dårlige matvalg. Nå som du har listet opp de dårlige matvarer i kostholdet ditt, finne sunne erstatninger for dem. Skriv disse ned i tidsskriftet rett over fra den dårlige matvarer. Et eksempel kan være å erstatte is med lite fett frossen yoghurt eller erstatte eplepai med en varm mashed eple med kanel. Når du kommer over en mat som er dårlig, bare krysse referanse det til et sunt alternativ.

Drikk mer vann. Dette vil bidra til en rekke årsaker. Først av alt, vil det hjelpe til med spyling av legemet for giftstoffer og forurensninger. Drikkevann med måltider vil bidra til å fylle deg opp slik at du vil være mindre tilbøyelige til å spise så mye av de dårlige matvarer. Som en ekstra fordel, hjelper vann fremme vekttap.

Ha alltid med en pakke tyggegummi. Dette fungerer bra hvis du tilfeldigvis har en sukker craving på ettermiddagen. Når du er utsatt for en dårlig mat, for eksempel ostekake for eksempel tygge tyggegummi. Dette vil gi deg en liten bit av sødme for å tilfredsstille din craving og tygging vil gi deg følelsen av at du spiser noe.

Gjør en rens. En rask måte å hoppe starte din innsats for å eliminere dårlige matvarer fra kostholdet ditt er ved å gjøre en faktisk detox. De varer vanligvis 7-28 dager. De fremmer funksjonen av nyrer, lever og lymfesystemet som bidrar til ytterligere strakt urenheter fra kroppen. Under varigheten av en detox spiser du noe annet enn ren mat.

Hint

  • Tidsskriftet trenger ikke å være noe forseggjort. Det ville trolig være mest praktisk å bære en liten, lommeformat notepad med deg. Alt du trenger er nok plass til å skrive ned dine matvarer.
  • Hvis du bestemmer deg for å gjøre en detox, være klar over abstinenssymptomer som vanligvis er knyttet til dem. Disse kan omfatte hodepine, hjernetåke, urolig mage og irritabilitet.