Digidexo.com

Skin Peeling syndrom

Skin Peeling eller Peeling Skin syndrom er en arvelig lidelse som kan være en livslang lidelse. Denne sjeldne tilstanden er et betydelig problem for de som har det. Med denne tilstanden, huden kontinuerlig og spontant skreller. Interessant, personer som er rammet med peeling hud syndrom er ofte liten av vekst.

Medisinsk Insight

Dette syndromet er en form for en dermatologisk lidelse kalt iktyose, som er preget av tørr hud som er tykk og skjellete. Den hornlaget av huden, som kalles stratum coreum, er den ytterste delen av epidermis. Dette er laget som skreller uten noen åpenbar grunn. Huden kan også bli rød og kløende.

Symptom på andre forhold

Ifølge Home-remedies-for-you.com, noen av faktorene som kan forverre denne tilstanden er for mye soling, for mye svette eller en staph eller virusinfeksjon. Peeling huden er faktisk et symptom på flere forhold, inkludert eksfoliativ dermatitt, som ber huden å flasse; eksem, som kan inflame huden og gjøre den skrelle; psoriasis, noe som resulterer i betennelse i huden, skalering og deretter peeling og erytrodermi, noe som fører til at huden fortykning og avskallinger. Eksfoliativ dermatitt kalles skalering hud uorden eller Red Man syndrom, fordi huden blir veldig rød.

Mulig Sivil

The National Organization for sjeldne sykdommer forklarer at det er en type A hud peeling lidelse som er ikke-inflammatorisk og en type B som er provoserende. Type B type er forbundet med medfødt erythroderma (rød hud). Type B kan også være en variant av Netherton syndrom. Dette syndromet kjennetegnes av rød, flassende, betent hud, korte, sprøtt hår som ikke har noen glans og en predisposisjon mot allergier, ifølge Dermnetnz.org.

Relaterte lidelser

Dr. Lawrence Gibson fra Mayo Clinic påpeker det er en annen tilstand som fører til at huden peeling og det heter Kawasakis sykdom. Hvis en person har dette problemet, vil huden hans blitt misfarget, dønning og skrell. Kawasakis sykdom vanligvis streik barn under 5. Dr. Gibson sterkt anbefaler at du oppsøke lege hvis du har flassende hud, fordi det kan være en indikasjon på denne sykdommen, og trenger å bli behandlet.

Teorier / Spekulasjoner

Cigna.com bemerker at dette syndromet kan være en autosomal recessiv gen egenskap fordi det dukker opp når en mann og kone er i slekt, og deretter produsere barn. Når et barn arver unormale to kopier av sykdomsgenet kan dette resultere i et recessivt gen lidelse. Hvis et barn får en vanlig genet kopi og en unormal en, vil barnet være en bærer av sykdommen, men vil ikke ha symptomer.

Behandling

Hvis du har en Skin Peeling syndrom, ta kontakt med din lege. Han eller hun kan anbefale bruk av emollients, for eksempel vaselin, som vil holde huden fuktig. Jo mer hydrert huden din, jo mindre sannsynlig er det å skrelle. Hold deg unna produkter som inneholder vitamin A (retinoider) og kortikosteroider fordi dette kan gjøre tilstanden verre.