Digidexo.com

Adrenal utmattelse Therapy

Binyrene er små, men kraftige kjertler som ligger over nyrene. Deres jobb er å frigjøre mer enn 50 hormoner for å regulere kroppens prosesser. Hvis disse kjertlene ikke fungerer som de skal, kan adrenal utmattelse eller tretthet forekomme. Adrenal utmattelse kan føre til et betydelig tap av livskvalitet. Men det er behandlingstiltak som kan lindre symptomer og redusere sjansen for tilbakefall.

Symptomer på adrenal utmattelse

Adrenal utmattelse symptomer kan etterligne andre sykdommer, så det er viktig å arbeide med din medisinske leverandøren når du adresserer dette problemet. Noen symptomer inkluderer "tåkete" hjernen, tretthet, distinkte energi mønstre (samme tid hver dag for høy energi og lav energi), salt cravings, manglende evne til å gå ned i vekt, uforklarlig vektøkning og muskelsvakhet.

Forsiktig

Når du begynner å ta adrenal utmattelse, kan du merke overflod av påstander om botemidler som er på markedet. Vær oppmerksom på at det ikke er en bestemt medisin som vil kurere deg. Tilbakeføring av denne tilstanden tar tid og en forpliktelse til endringer i livsstil.

Livsstilsendringer

Den viktigste endringen du kan gjøre i møte adrenal utmattelse er å ta stress nivå. Det er viktig at negativt stress reduseres. Gjør dette ved å lære lettelser ferdigheter som meditasjon, muskelavslapning eller avslappet pust. Utvikle et støttesystem i livet ditt som inkluderer folk du stoler på og som kan oppmuntre deg i dette området. Le mer, siden dette faktisk er som øvelse til dine binyrer. Få nok søvn og sove i slutten når du kan. Ta pauser daglig i et område hvor du kan legge seg ned hvis det er mulig. Spis regelmessige måltider og proteinrike snacks.

Kosttilskudd endringer

Reduser karbohydrater generelt, spesielt bearbeidet seg. Gjør det meste av karbohydrat forbruk bestå av hele korn. Pair noen karbohydrater du spiser med et protein. Inkluder grønnsaker i alle måltider. Har sunne oljer som oliven, safflower eller mutter til alle måltider. Legg havsalt til ditt daglige inntak. Sett 1/8 ts. i 8 oz. vann og drikke etter å ha våknet opp og en halv time før den laveste energi tid på dagen din. Unngå koffein, trans og mettet fett, sjokolade, bearbeidet mat og junk food.

Kosttilskudd

Kosttilskudd kan hjelpe i å ta binyretretthet. Legg vitamin C, magnesium, kalsium, vitamin E og vitamin B-komplekset til kosthold. I tillegg kan lakrisrot ekstrakt være fordelaktig å ta opp symptomer. Med disse kosttilskudd og eventuelle andre endringer du gjør, må du huske å involvere din lege for å sikre din sikkerhet og motta optimale helsefordeler. Ikke forvent en øyeblikkelig kur, men du vil se en gradvis reduksjon av symptomene hvis du fortsetter med disse endringene.