Digidexo.com

Slik feilsøker EKG Leads

Hjerte leads brukt under et elektrokardiogram (EKG) er avgjørende for overføring av hjerte signaler til EKG-maskin. Maskinen gir en sporing av hjerteaktivitet på millimeterpapir, som helsepersonell leser å bestemme hjerte helse. Mange faktorer spiller en rolle i nøyaktigheten av EKG tracings, og problemer med elektroder eller hjerte ledninger kan forårsake feil tracings å skje. Å vite hvordan du feilsøker EKG fører er ett skritt i å sikre riktige resultater.

Bruksanvisning

Kontroller hver elektrode for riktig feste til huden. Elektroder som er løst eller peeling opp vil ha redusert ledningsevne og kan redusere evnen av de kardiale ledninger for å overføre signaler. Baby pulver og lotions kan forstyrre elektrode vedheft, så pass på huden er fri for stoffer i de områdene elektrodene er plassert. Bruke alkohol pads å rense huden og på nytt elektrodene.

Kontroller elektrodene er riktig plassert på kroppen. Hver type EKG, tre-leder, 5-ledet eller 12-bly, leser fra bestemte områder av brystet og må være riktig plassert. Sørg også for at du bruker riktige elektroder for pasienten; enten barn eller voksne elektroder som det passer.

Sjekk fører å være sikker på at hver enkelt er riktig og helt festet til en elektrode. Ledninger som ikke er fullstendig sluttet med en elektrode kan gi en feilaktig avlesning. Hekt og feste ledninger som nødvendig for å sikre riktig vedlegg.

Oppmuntre pasienten til å ligge helt stille mens du blir preparert for EKG og mens EKG test kjører. Pasient bevegelse kan interferere med evnen til ledningene for å sende passende signaler til elektromaskinen. Dreven bevegelse pasient vil resultere i en uleselig eller unøyaktig hjerte lesing.

Kontroller ledningene for mangel eller skade som kan være i konflikt med riktige målinger. Hvis fører ut til å være skadet, løsner fra pasienten og bruke et annet sett av ledere. Sjekk også kabelen som forbinder de hjerte fører til EKG maskinen for å være sikker på at den er plugget inn hele veien.

Tips og advarsler

  • Pass på at elektrodene ikke utløpt og føles klissete på bunnen. Elektroder kan tørke ut om utløpt eller hvis de utsettes for luft i en lengre tidsperiode.
  • Noen hjerte fører har en plast slire som dekker festeklips. Prøv å trekke plastkappe hele veien tilbake utsette klippet før feste klippet til elektroden for en bedre forbindelse.
  • Ikke alle EKG hjerte fører er utbyttbare med andre hjerte utstyr. Pass på at du har de riktige ledningene til maskinen du bruker.