Digidexo.com

Passion Flower Herb Informasjon

Passion Flower Herb Informasjon


Som en beroligende urt, har pasjonsblomst tradisjonelt blitt brukt til å behandle søvnløshet og angst. Pasjonsblomst øker nivået av gamma-aminosmørsyre (GABA) i hjernen. GABA er et kjemikalie som senker aktiviteten av hjerneceller, noe som gjør at du føler deg avslappet.

Anlegget beskrivelse

Passion blomst er en flerårig vintreet, hører hjemme i sørøstlige deler av Amerika. Hver stilk vokser til ca 32 meter, og blomstene har fem hvite kronblad og fem begerbladene som varierer fra blått til magenta. Frukten er en gul eller lilla oval bær og noen av dem er spiselige.

Medisin Properties

Flavonoider som finnes i pasjonsblomst er ansvarlig for sine anti-angst effekter. Noen av disse flavonoider, som kaempferol, apigenin, quercetin og luteolin, blir studert og viser løftet i bekjempelse av kreft og Parkinsons sykdom. Urt blader og stengler har anti-krampaktig, diaphoretic, beroligende og snerpende egenskaper. Av denne grunn er pasjonsblomst ofte brukt for å behandle søvnløshet, irritabel tarm-syndrom og premenstruelt kramper. Det er også tatt som en infusjon for å trykke ned motoriske nervene i ryggmargen og behandle ryggsmerter. Passion blomst er beroligende egenskaper ikke forårsake døsighet og de er ikke vanedannende.

Hvordan forberede

Du kan brygge pasjonsblomst til en te eller en infusjon og bær og blomster er spiselige og kan legges til en salat. For å lage en te, ta 1 ss. av tørket urt, som inneholder blader, blomsterblader og stengler, og tilsett varmt vann. La urtene til bratt i vannet i 10 minutter og sil. For å gjøre og infusjon, plasserer 1/4 kopp tørr urt i 4 kopper kokende vann og la det bratt i fire timer.

Dosering

Ett til tre kopper pasjonsblomst te daglig er en god måte å holde seg avslappet og rolig. En kopp en time før sengetid hjelper med søvnløshet. For en sterkere dose ta en infusjon av lidenskap blomst i løpet av dagen. Pasjonsblomst kan også tas som et skjær, 30 til 60 dråper, tre ganger daglig.

Tilleggsinformasjon

Passion blomst er lett å dyrke fra frø eller rot divisjon. Det gjør også godt transplantert fra naturen. Det krever litt syre, godt drenert jord og full solen.