Digidexo.com

Hva du skal gjøre for å bli kvitt Kvinne Facial Hair

Dreven ansikts hår på kvinner kan være et resultat av hormoner, genetikk, aldring eller medisinske tilstander som polycystisk ovariesyndrom. Mange kvinner anser ansiktshår skjemmende eller pinlig. Metoder for å bli kvitt kvinnelige ansiktshår omfatter bleking, barbering, napping, voksing, hårfjerning, laser hårfjerning og elektrolyse. Disse metodene varierer i sideeffekter, pris og effektivitet. For plutselig, tykk vekst av kvinnelige ansikts hår, bør du konsultere legen din.

Hårfjerning alternativer

Bleking er ofte det første skrittet for kvinner som har stort sett fine hår som er litt mørkt. Dette er ikke en hårfjerning metode, men en enkel måte å skjule hårene og gjøre dem mindre synlige. Bleking kan gjøres for mindre enn $ 15 og vil vanligvis forårsake minimal hudirritasjon.

Barbering er en annen enkel hårfjerning metoden, men er ikke populært for kvinner med ansiktshår. Til tross for myten, ikke barbering ikke gjøre håret vokse tilbake raskere eller tykkere, ifølge American Family Physician. Dette hårfjerning metoden kan gjøres for mindre enn $ 10, og bivirkningene kan omfatte mindre kutt, inngrodde hår og hudirritasjon.

Plukker er trolig den minst kostbare hårfjerning metoden og resultatene vare i opptil åtte uker. Denne metoden bruker pinsett eller andre enheter som nappe flere hår samtidig, men er ikke best for større områder. Voksing anvender bruken av varm voks fordelt over huden. Voksen stivner rundt håret og trekkes av i motsatt retning av hårveksten, trekke hårene fra sine follikler. Voksing kan forårsake brannskader, irritasjon, inngrodde hår og i ekstreme tilfeller, arrdannelse.

Hårfjerning bruker en kjemisk krem ​​for å oppløse hår. Resultatene vare i opptil to uker. Bruk spesielle formler spesielt for kvinnelige ansikts hår for å minimere irritasjon. Den vanligste bivirkningen er kjemiske brannsår fra å forlate krem ​​på for lenge. De fleste kremer koster $ 10 eller mindre.

Laser hårfjerning er en nyere hårfjerning metode, ved hjelp av lav intensitet lasere for å fjerne opp til hundre eller flere hår av gangen. Laser hårfjerning kan ta flere behandlinger for hårfjerning for å bli permanent. Prisen på laser hårfjerning avhenger av området og antall behandlinger, men kan variere fra $ 150 for en enkelt behandling til tusenvis av dollar for flere.

Elektrolyse bruker en nål for å sette inn en elektrisk strøm inn i huden og drepe hårsekken, ifølge American Family Physician. Håret blir deretter fjernet med pinsett. Fremgangsmåten er langsom og skjer ved en hår på en gang. Smerten nivået er også høyere med denne hårfjerning metoden. Kostnadene avhenger av den profesjonelle timepris og hvor lang tid det tar for området mottar hårfjerning.

Betraktninger

Du bør vurdere de ulike hårfjerningsmetoder, deres bivirkninger og kostnader før du bestemmer hvilken metode som er riktig for deg. Det er best å starte med en mindre kostbar metode, som barbering eller hårfjerning, og måle sin effektivitet før du går videre til dyrere og permanente metoder.