Digidexo.com

Pediatric migrene behandlingPediatric migrene er intenst smertefull hodepine som oppstår hos barn. På grunn av mangel på utstrakt testing av medikamenter sikkerhet hos barn, er preventive behandlinger foretrukket. Når disse behandlingene er ikke nok, er ikke-reseptbelagte medisiner som brukes til å løse symptomene. Til slutt, hvis det er nødvendig, er reseptbelagte medisiner som brukes til å lindre smerten av barnets hodepine.

Livsstil

Det er mange aspekter av et barns livsstil som kan påvirke deres sjanser for å oppleve migrene. Et slikt aspekt er barnets søvnvaner. Barn som opplever pediatriske migrene bør ha en vanlig sovende tidsplan for å redusere sine migrene symptomer. I tillegg bør foreldre sikre at barnets skole ryggsekken er jevnt balansert, og ikke forårsaker tilbake belastning, noe som kan bidra til migrene smerte. Til slutt kan en næringsrik diett kombinert med regelmessig mosjon bidra til å forhindre migreneanfall.

Stress

Stress kan føre til smertefulle symptomer på migrene i selv svært små barn. En lav test score, peer problemer eller til og med foreldrenes konflikt kan utløse migrene hos disse barna. For å hindre migrene fra start, kan barna bruke stress relief teknikker som pusteøvelser, stretching og biofeedback.

Ikke-reseptbelagte medisiner

I det tilfelle at medisinen er nødvendig, er barn først behandles med ikke-reseptbelagte smertestillende midler, slik som ibuprofen og acetaminofen. Når du tar medisiner for et migreneanfall, er det ekstremt viktig for barna å ta medisiner så snart hodepinen begynner. Dette gjør det mulig for medisin for å begynne å jobbe raskere. Hvis ibuprofen og paracetamol ikke lykkes, bør disse seponeres.

Reseptbelagte medisiner

Det er flere reseptbelagte medisiner som er effektive for pediatriske migrene. Triptaner, som ofte brukes for voksne migrene, har blitt funnet å være sikker og effektiv i barn over tolv år gammel. Disse medikamentene er sumatriptan, rizatriptan og zolmitriptan. Promethazine er et medikament som både kan bidra til å dempe kvalmen som ofte oppstår med migrene, men det fører til tretthet.

Betraktninger

En trigger er en hendelse som kan føre til migrene å starte. Bestemte matvarer, lufttrykket endres, og til og med visuelle hendelser som et blinkende lys kan utløse pediatriske migrene. Barn med migrene bør holde en dagbok for å finne ut hva som utløser deres migrene, slik at de kan unngå så mange triggere som mulig.