Digidexo.com

Anbefalte Zone Diet Frukt og grønnsaker

The Zone Diet og dens 40/30/30 forholdet mellom karbohydrater til fett til protein er avhengig av vektlegging av ubehandlet frukt og grønnsaker som den viktigste kilden til daglig 40% av karbohydrater. Inntak av pasta og poteter bør begrenses til lavere glukose og insulin nivåer som forårsaker kroppen til å bygge opp fett. Øke de magre proteiner og fett som ellers ville være redusert på en lav-fett diett, slik at hver utgjør 30% av ditt daglige kaloriinntak.

Historie

The Zone Diet ble utviklet av Dr. Barry Spears som et resultat av sin forskning på fosfolipider i 1970, og rollen til fett i forebygging av hjertesykdom. Til slutt sin forskning utviklet seg til evnen til kosthold for å forhindre ulike helseproblemer. The Zone Diet, med dens vekt på magre proteiner og fett, ble opprinnelig utviklet i 1980 som et helse kontroll metode, ikke for vekttap. Den er basert på et prinsipp for moderering og balanse, og denne balanse i kroppen hjelpe generelle ernæring og helse.

Begrensninger

I Zone Diet frukt og grønnsaker bør gi den viktigste kilden til karbohydrater, 40% av ditt daglige kaloriinntak. Sukkerinntak bør være lav, så karbohydrat elementer bør være høy i fiber og andre viktige næringsstoffer. Pasta og stivelse kan erstattes med visse grønnsaker som spaghetti squash, og brød bør begrenses. Selv om visse frukter anbefales på Zone Diet, fruktjuicer er et klart nei, som de er behandlet og høy i enkle sukkerarter. Visse frukter, som bananer og druer, er også begrenset på grunn av sin høyere naturlig sukkerinnhold.

Anbefalinger

Listen over tilgjengelige frukt er begrenset til å omfatte ulike bær, epler, aprikos, druer, kiwi og tomater. Grønnsaker er rikelig i Zone Diet, som de er sterkt anbefalt å spises rå eller kokt ubehandlet med sunt fett som olivenolje. Siden fett inntaket av Zone Diet er mye høyere i forhold til andre lav-fett dietter, er avocado en anbefalt stift element som det gir både god fett og essensielle næringsstoffer. Andre anbefalte grønnsaker inneholder brokkoli, artisjokk, squash, løk, gulrøtter, grønne bønner, grønn pepper og selleri.