Digidexo.com

Kvalifikasjoner for å være en eggdonor

Donere eggene til noen som ikke kan bli gravid på egen hånd er en fantastisk og sjenerøs gave; Det er imidlertid noen kvalifikasjoner og fakta å vurdere før man kan betraktes som en kvalifisert donor.

Funksjon

Å bli et egg donor krever møte viss alder og fysiske retningslinjer. Vanligvis givere er i alderen 21 til 35. givere trenger å være myndig for å signere kontrakter; men de kan ikke være eldre enn 35 for å sikre en god tilførsel av egg.

Kvalifikasjoner

De viktigste kvalifikasjonene for givere ser ut til å være den samme over hele linja. Du må være av normal vekt, nonsmoker, ingen historie med infertilitet, ingen store helsemessige bekymringer eller genetiske problemer, og ingen kriminelle overbevisning. For det meste, de viktigste kravene er at du er en stand-up borger med en friskmelding.

Funksjoner

Enkelte programmer, men setter sine egne regler. For eksempel har ProLiviti et sett med regler som krever givere til å være mellom 20 og 30 og har en videregående utdanning. Potensielle givere kan ikke være på offentlig hjelp, har blitt dømt for en forbrytelse eller bli vedtatt. Andre programmer kan kreve en høyskole grad, visse SAT score eller andre strenge kvalifikasjoner avhengig av deres klient demografisk.

Typer

Mange legebesøk er nødvendig når du bestemmer deg for å bli en donor. Screenings som en fysisk, gynekologisk undersøkelse, en medisinsk og familiens historie, blod og urinprøver, og en psykologisk evaluering vil skje under besøkene. Før du blir vist, vil et program representant snakke med deg om dine rettigheter og plikter.

Advarsel

Visse forhold kan hindre en kvinne fra done uavhengig av om hun møter alder og fysiske kriterier. Disse inkluderer alvorlige psykiske lidelser, narkotika eller alkohol misbruk, bruk av psykoaktive legemidler, et ustabilt ekteskap eller forhold og en historie med fysiske eller seksuelle overgrep uten å få profesjonell behandling, samt å være mentalt ute av stand til å forstå eller deltar i prosessen.